Xdatasoft – mai ceva ca vanatorii

Xdatasoft – o afacere profitabila

Astazi mi-au fost blocat rotile masinii in fata parcului municipal Piatra Neamt de catre compania de parking Xdatasoft.
Dupa ce am chemat telefonic pe cei de la Xdatasoft, acestia mi-au aratat pozele facute masinii mele si care aratau astfel: 15:06 (momentul in care a fost facuta poza masinii fara blocajul montat) si 15:10 (momentul de dupa blocaj), adica un timp de maxim 4 minute in care cei de la Xdatasoft au „stat la panda” pentru a bloca masina.

Nu mi se pare absolut corect acest lucru, mai ales pentru ca am lipsit foarte putin timp de la masina, timp in care incercam sa imi scot biletul de parcare.
Mi se pare ca blocarea masinii a fost facuta in pripa si rog pe toti cei care au avut situatii asemanatoare sa comenteze pe aceasta pagina pentru a pune capat acestei practici imorale si care nu tine cont de nimic (in afara faptului ca este o afacere foarte buna la negru, dar si oficial).
Dupa ce am sunat la centrul de relatii cu clientii Xdatasoft, mi-a fost adus la cunostinta faptul ca daca nu platesc taxa de deblocare, voi suporta penalitati de 350 lei + 50 lei/fiecare zi in plus.

Oare care este apararea mea in aceasta situatie?
Observ pe sigla celor de la Xdatasoft inscriptia „Solutii eficiente”. Nu pot sa neg „eficienta”…

Vi se pare corect ca o Xdatasoft da dea cu vopsea soseaua statului si sa primeasca 1 milion/luna de la cei care doresc abonament?
Vi se pare corect ca sa fiti vanati si sa trebuiasca sa platiti o taxa de 50 de lei in cateva minute?
Vi se pare corect ca preturile/ora si abonamentele sa fie atat de mari?

Haideti sa ne adunam toate informatiile aici si sa luptam contra mafiei parcarilor!!!

(O sa revin cu noi articole referitoare la acest aspect. Orice informatii suplimentare sunt binevenite).
Xdatasoft – o afacere profitabila…

Cititi si ACEST ARTICOL DIN MONITORUL

About Măriuţa Mihai Dan
Numele meu este Dan şi sunt programator PHP Am început acest blog în februarie 2012 împreuna cu verişoara mea Mădă, care acum este în America. Scopul a fost să cunoaştem oameni noi, să gasim alte persoane care împărtăşesc aceleaşi idei cu noi. Încerc să aduc cât mai mulţi editori pe PunctulTău şi să cresc traficul pe care îl avem. În prezent avem aproximativ 250 vizitatori/zi şi numărul este în creştere. Mă găsiti pe Facebook cu numele meu, pe twitter: mariutamihaidan, iar daca vreţi să intraţi in reţeaua mea de Linkedin username-ul este mariutamihaidan. Vă aştept!

4 Comments on Xdatasoft – mai ceva ca vanatorii

 1. Ma bucur ca lumea incepe sa vorbeasca despre acest lucru. Si eu am patit la fel. Bine.. nu 4 minute, dar 7.
  Pot sa spun ca i-am sunat pe cei de la Datasoft si au venit cam in 3 minute. Dupa ce ne-am certat putin, le-am oferit 15 lei, la care ei mi-au deblocat masina.
  De ce nu ai facut si tu asa, Mihai?
  Ce te-ai mai complicat?

 2. Victima Xdatasoft Piatra Neamt // 2012/11/21 at 2:53 pm // Răspunde

  Exact acelasi lucru l-am patit si eu cu Xdatasoft, care au stat la panda pana am intrat la piata mare, dupa care mi-au blocat roata la masina in 1 minut.
  Am zeci de prieteni care au patit acelasi lucru. Problema este ca unii platesc taxa de protectie si dau mita, fara sa aibe tichet si nu patesc nimic.
  Ce ar trebui sa facem noi, oamenii simpli in situatia asta?
  Oare xdatasoft nu este o firma mafiota?
  Parerea mea de pietrean.. fara bani

 3. eu port in masina tot timpul surubelnite ,patent, cleste,scule in general fiind masina de servici.intr.o zi mi,am gasit masina bolcata in fata la cec.frumusel cu o surubelnita am desfacut dispozitivul si am plecat.dupa 2 saptamani primesc o recomandata de la datasoft sa le platesc contravaloarea dispozitivului.am luat dispozitivul si un prieten ca martor le.am dus dispozitivul la sediu mi.am bagat pula in gura lor si ceva injuraturi din dotare si de atunci nu m.au mai deranjat niciodata

 4. Ioncsi Adi // 2013/04/14 at 4:50 pm // Răspunde

  iulian,multi viteji se arata sub rezerva anonimatului,scrie numarul masinii aici,las-o fara tichet de parcare,si sa vedem daca te mai deranjeaza cineva

Leave a comment

Your email address will not be published.

*