Pagina de facebook „Alaturi de Presedintele Nostru”

Pagina de facebook „Alaturi de Presedintele Nostru”

Pagina de Facebook https://www.facebook.com/PresedinteleTraianBasescu a inregistrat peste 165.000 de likuri.
Se pare ca simpatizantii lui Traian Basescu sunt din ce in ce mai multi, iar suspendarea devine din ce in ce mai mult un vis pentru cei din USL.
Orisicum ar fi, va recomand sa mergeti la vot si sa aratam mafiei nationale USL ce inseamna o Romanie unita in adevar.
Postati pe Facebook toate gandurile voastre si sa nu va fie rusine.
Democratia se castiga si se pastreaza greu!!!

Haideti sa aratam USL-ului cu adevarat ce pot fi romanii si sa desfiintam clasa politica actuala actuala care mai mult tipa la televizor decat face in realitate.
Nu sunt simpatizantul vreunul partid politic, dar mi-ar placea sa vad un PNL iesit cu totul din increngatura USL. Daca vreau sa Traian Basescu sa isi continuie mandatul, asta nu inseamna ca sustin PDL-ul (asta pentru cei care ma vor ataca fara sa citeasca si sa inteleaga ce scriu).

Daca va fi ca presedintele sa fie suspendat, nu inseamna ca democratia a pierdut ci ca majoritatea s-a impus.
Nu sta indiferent! Daca vrei ca Traian Basescu sa nu fie suspendat du-te si voteaza NU.

About Măriuţa Mihai Dan
Numele meu este Dan şi sunt programator PHP Am început acest blog în februarie 2012 împreuna cu verişoara mea Mădă, care acum este în America. Scopul a fost să cunoaştem oameni noi, să gasim alte persoane care împărtăşesc aceleaşi idei cu noi. Încerc să aduc cât mai mulţi editori pe PunctulTău şi să cresc traficul pe care îl avem. În prezent avem aproximativ 250 vizitatori/zi şi numărul este în creştere. Mă găsiti pe Facebook cu numele meu, pe twitter: mariutamihaidan, iar daca vreţi să intraţi in reţeaua mea de Linkedin username-ul este mariutamihaidan. Vă aştept!

Leave a comment

Your email address will not be published.

*