Luati-i bricheta lui Netanyahu!!!

Luati-i bricheta lui Benjamin Netanyahu!!!


In timp ce noi stam si ne gandim „daca ramane Basescu presedinte” sau „cat e Euro” etc, altii stau si pun la cale un razboi mondial. Pe de o parte este Israelul, condus de Benjamin Netanyahu si sustinut din umbra de catre evreii din Wall Street, adica de Obama. In partea cealalta sunt interesele netransparente ale lui Ahmadinejad, care dupa parerea lui Netanyahu are ca scop eliminarea evreilor de pe fata pamantului.

Statele Unite nu au putut in niciun fel sa amelioreze tensiunea dintre Israel si Iran alimentata de temerile lui Netanyahu cum ca Iranul pregateste prin Mahmoud Ahmadinejad un atac la adresa evreilor.

Statele Unite au avertizat Israelul să nu efectueze vreun atac unilateral împotriva instalaţiilor nucleare iraniene, însă Netanyahu a sugerat marţi că statul evreu ar putea opta pentru o intervenţie militară.

„Când este vorba de existenţa noastră, nu ne bazăm pe nimeni altcineva, nici măcar pe cei mai buni prieteni”, a atras atenţia Netanyahu.

„Regimul de la Teheran crede că membrii comunităţii internaţionale nu manifestă suficientă voinţă pentru a opri Iranul”, a spus Netanyahu după ce secretarul american al Apărării, Leon Panetta, a reiterat miercuri, în Israel, că Statele Unite menţin opţiunea militară în cazul Iranului, conform BBC News online.

„În momentul de faţă, regimul iranian crede că membrii comunităţii internaţionale nu au suficientă voinţă pentru a opri programul nuclear. Domnul Panetta a declarat în urmă cu câteva luni că, dacă nu vor mai exista alte opţiuni, America va acţiona… Dar aceste declaraţii încă nu au convins regimul iranian să oprească programul nuclear. Această situaţie trebuie să se schimbe şi trebuie să se schimbe rapid, pentru că timpul pentru rezolvarea pe cale paşnică a acestei situaţii tinde să expire…”, a avertizat Netanyahu.

__________________________________
Articole similare:

Israelul atacat de catre Iran in 2013…

Aceasta este tema unui filmulet aparut pe Youtube care deschide ochii lumii asupra serioasei dispute intre Iran si Israel care s-ar putea intinde chiar la o riposta nucleara.
Filmul “The Last Day” simuleaza un potential atac nuclear din partea Iranului asupra Israelului.

Un grup de tineri merg cu masina printr-o zona desertica, cand zaresc la distanta mare o mare explozie. La scurt timp vin noi explozii si avioane pe care care lasa din ce in ce mai multe bombe la sol. Tinerii incearca sa ii ajute pe ranitii atacului, cand in zare este lansata o bomba atomica care rade pur si simplu totul in jurul ei.

Da like pe Facebook pentru a citi continuarea

[like-gate]
Deocamdata Iranul se declara o tara pacifista, dar cu toate astea dezvolta arsenal nuclear nedeclarat la ONU. Modalitatea in care Iranul dezvolta acest arsenal este una netransparenta si ridica foarte multe semne de intrebare. Multe tari din jurul Iranului si nu numai, se simt serios amenintate de catre politica nucleara pe care Iranul o desfasoara.

Un potential atac nuclear sau militar al Israelului impotriva Iranului ar duce la izbucnirea unui razboi nuclear a avertizat, fostul preşedinte rus Dmitri Medvedev, citat de RIA Novosti. Dupa cum transmite Hotnews, declaratiile lui Medvedev vin la scurt timp dupa ce Statele Unite si Israelul au refuzat sa excluda posibilitatea unei actiuni militare impotriva Iranului, in cazul in care masurile diplomatice vor esua in dosarul programului nuclear al Teheranului.
Fostul lider rus a mai declarat ca toate statele din zona vor fi afectate iremediabil de un atac nuclear si ca acesta trebuie evitat cu orice pret.

Citeste articolul aici si vezi filmuletul
[/like-gate]

________________________________________

Unele publicatii internationale sustin ca serviciile secrete ale lui Netanyahu sunt cele mai puternice din lume si ca Netanyahu este chiar un „asasin”. Nu exista dovezi clare ala acestor acuze, dar puteti sa judecati si singuri dupa acest filmulet de pe youtube.

Ahmadinejad declara ca Netanyahu este ucigas al palestinienilor

Iran VS Noua Ordine Mondiala: Mahmoud Ahmedinejad vorbeste

Surse: BBC, Mediafax, Al-Jazeera

5 Comments on Luati-i bricheta lui Netanyahu!!!

  1. Nu m-ar mira sa porneasca evreii. Marea lor problema este ca in acest caz nu prea pot invoca Holocaustul…

  2. Wow… situl asta chiar are vizitatori, daca ajunge sa comenteze un ziar de amploarea aceasta…

  3. Doamne ajuta-ne!
    Speram sa nu se ajunga la razboi.
    Si eu cred ca primul ministru israelian are intentii daunatoare democratiei pe glob si se foloseste de atributii inalte pentru a creea o explozie diplomatica internationala.

  4. iti recomand stratfor. poate dupa ce vei citi analizele de acolo articolele tale nu vor mai semana a extractii din tabloide.

  5. Da! exact ! extractii din tabloide! O alta dezinformare si pe acest site. Ai face bine sa nu mai pleci urechea la ce zic astia despre Iran si intentiile lui. Minciunile abunda. Cei care vor conflict sunt sionistii. Bineinteles ca prezinta Iranul ca pe o amenintare apoi vine Netanyahu si zice ca nu se mai poate si noi trebuie sa credem, iar apoi asa de fatada SUA se opune ca sa arate ca nu face totusi ce zice Israelul, dar toti stim ca sionistii (sau macar cei cu bun simt) conduc totul din umbra, inclusiv SUA, si nu se vor opri pana nu-si vor pune planurile in aplicare. Asa cum au facut in Irak, Afganistan si Libia,… la fel vor sa faca si in Iran. Cuiva nu-i plac statele libere suverane si independente…

Leave a comment

Your email address will not be published.

*