Meat-ing USL pe Stadionul National

Meat-ing USL pe Stadionul National
Pentru cei care cunosc engleza, am sa las aceasta exprimare… „MEAT-ing”
Hai daca tot nu prea se exprima lumea mai serios, cred ca e mai bine sa ma bag eu in seama pe blog.
USL-ul a facut un show de spectacol care foloseste principii de propaganda si demagogie obisnuite epocilor dictatorilor anilor `50 – `60.
Nu neg necesitatea unui astfel de meeting, care coaguleaza electorat si aduce voturi, dar frate… textul meetingului USL este jalnic. La fiecare 10 cuvinte vedeai „Basescu” de ziceai ca vor sa faca SEO pentru motoarele de cautare cu „Basescu”…
Raman in continuare la parerea ca PNL-ul trebuie sa scape definitiv de varfurile corupte de psd-sti si ca ar trebui sa se coaguleze o alianta puternica de dreapta. Macar, daca acest lucru nu este posibil, sa plece din USL adevaratii liberali care au regrete in legatura cu aceasta alianta.
Daca acest lucru nu se va intampla in urmatorii ani, cred ca voi renunta la a-mi mai pasa de politica din Romania.
Statistic vorbind 70% din oameni nu stiu ce inseamna stanga si dreapta politica. Ei cred ca o alianta „impotriva lui Basescu” este corecta si nu se gandesc ca o alianta intre stanga si dreapta politica e imposibil de pus in practica. Totul se reduce, in mintea lor, la floricele si uitat la stiri cu ochii bulbucati, sa vada ei cine cu cine s-a mai tatonat politic.

In ultimul timp liberalii trimit la televiziuni, doar oameni politici sterili de orice forma de istorie politica si ideologie. Tot ceea ce fac USL-istii acum este sa „il faca pe Basescu” prin comunicare de usa cortului.
Nu vreau o Romanie condusa de PSD-isti!
Vreau o Romanie condusa de oameni de dreapta, care pun in practica politici de dreapta pentru lumea de afaceri si pentru bunastarea tuturor. Tot ceea ce au facut psd-istii lui Iliescu si Nastase in trecut a fost capusarea si impozitatea celor care au avut curaj sa faca o afacere. Cred ca e timpul sa ne aducem aminte cum era asasinata orice forma de afacere dupa revolutie si nu numai.
Trebuie sa incepem sa blamam politicienii care mint si care sustin acte de coruptie. Haideti sa schimbam programul atunci cand vedem un mincinos care isi bate joc de noi si care crede ca daca are milioane de dolari, poate sa cumpere voturile noastre.
Dumnezeu sa ne scape de nenorocitii astia care distrug viitorul lasat de Dumnezeu pentru noi!

PS: titlul e corect…

About Măriuţa Mihai Dan
Numele meu este Dan şi sunt programator PHP Am început acest blog în februarie 2012 împreuna cu verişoara mea Mădă, care acum este în America. Scopul a fost să cunoaştem oameni noi, să gasim alte persoane care împărtăşesc aceleaşi idei cu noi. Încerc să aduc cât mai mulţi editori pe PunctulTău şi să cresc traficul pe care îl avem. În prezent avem aproximativ 250 vizitatori/zi şi numărul este în creştere. Mă găsiti pe Facebook cu numele meu, pe twitter: mariutamihaidan, iar daca vreţi să intraţi in reţeaua mea de Linkedin username-ul este mariutamihaidan. Vă aştept!

Leave a comment

Your email address will not be published.

*