Pentru toti cei care… cei care…

Am o vorba sa va spun… inca…

A inceput campania electorala!
Toate partidele si-au scos in evidenta mascotele, dar nu si adevarata fata!
Raman in continuare la parerea ca majoritatea partidelor sunt corupte, dar cu toate astea nu o sa votez niciodata stanga!
Acum e ca si cum am doi prieteni si un dusman, iar unul dintre prieteni s-a aliat cu dusmanul… nu am decat sa raman cu celalalt prieten, nu? :)
Nu stiu daca ati urmarit declaratia lui Neagu Djuvara: „Au făcut altă porcărie, când au fuzionat cu ce rămânea de la escrocul de Dan Voiculescu. Credea PNL că se umflă cu PC”, a spus istoricul, nemulțumit de alianța PNL-PC.

Conform site-ului b1.ro, acesta a adăugat că Dan Voiculescu nu poate fi strâns cu uşa, neexistând un temei juridic, şi că nu poate înţelege de unde a avut omul de afaceri fondurile necesare pentru fondarea „Crescendo” (Crescent – n.n.).
După ce și-a exprimat o părere nu tocmai măgulitoare despre Crin Antonescu, istoricul Neagu Djuvara își continuă criticile la adresa liberalilor. Declarațiile fac parte din interviul acordat de Djuvara lui Robert Turcescu și care urmează să fie difuzat de B1TV.

About Măriuţa Mihai Dan
Numele meu este Dan şi sunt programator PHP Am început acest blog în februarie 2012 împreuna cu verişoara mea Mădă, care acum este în America. Scopul a fost să cunoaştem oameni noi, să gasim alte persoane care împărtăşesc aceleaşi idei cu noi. Încerc să aduc cât mai mulţi editori pe PunctulTău şi să cresc traficul pe care îl avem. În prezent avem aproximativ 250 vizitatori/zi şi numărul este în creştere. Mă găsiti pe Facebook cu numele meu, pe twitter: mariutamihaidan, iar daca vreţi să intraţi in reţeaua mea de Linkedin username-ul este mariutamihaidan. Vă aştept!

Leave a comment

Your email address will not be published.

*