Becali la RTV („Pufuleţ” catre Adriana Saftoiu)

Becali la RTV („Pufuleţ catre Adriana Saftoiu)
RTV se demonstreaza a fi in ultimul timp cel cel mai bun post de stiri din Romania, care face emisiuni din ce in ce mai bune si impartiale. Sa speram ca politicul nu se va implica foarte mult in editorial, iar emisiunile vor fi din ce in ce mai transparente si sa se bazeze mai mult pe idei si nu pe cuvinte goale.
Astazi am vazut in direct la RTV un dialog intre domnul Gigi Becali si Adriana Saftoiu, o doamna respectabila care s-a mentinut la un nivel de conduita inalt, pana si in fata domnului Gigi Becali.
Puteti sa urmariti in colajul RTV dialogul dintre acestia…
Pe mine m-au lasat fara cuvinte…
Oare cat mai inghitim circul frate?!?
Eu m-am saturat…

PNL a devenit un partid al extremelor, de la cei mai mari intelectuali ai Romaniei, la cei care au comportament de mahala…
Fostul consilier prezidenţial Adriana Săftoiu a intervenit în discuţie. „Dacă copilul meu ar folosi limbajul pe care îl folosiţi, ar fi exmatriculat, aş fi chemată la şcoală”, i-a spus Adriana Săftoiu lui Gigi Becali.
Replica a venit imediat: „Dacă aş avea în familia mea o femeie ca tine, aş exila-o. Ar fi cea mai mare ruşine!”
Adriana Săftoiu nu s-a lăsat intimidată: „De ce credeţi că ne e frică la toţi de Gigi Becali? V-aţi obişnuit să terorizaţi oamenii”.
Moment în care Gigi Becali a început să o strige pe Adriana Săftoiu „Pufuleţ”, apelativ cu care a numit-o până la sfârşitul emisiunii. „Pufuleţ. Aşa i se spunea la Cotroceni, Pufuleţ. Pufuleţul lui Traian Băsescu”.
„Hai să văd până unde puteţi merge”, i-a răspuns aceasta.
Întrebat despre contracandidata sa, Antonia Dragomir, de la Partidul Ecologist Român, Becali a spus că iese din emisiune. „Dacă îmi daţi femei, închid eu. Am acceptat una”.
În legătură cu Adriana Săftoiu, acesta a adăugat: „Asta e o femeie specială, mai deşteaptă ca celelalte. Nu mă cert cu proastele. Asta e deşteaptă”.
„Nu mi-e frică de tine Gigi Becali, poţi să vorbşeti altfel, să îţi exprimi opiniile într-un alt limbaj”, i-a răspuns aceasta, adăugând: „Eram din 2005 împotriva lui Becali. Nu v-am considerat un model de atunci, ceea ce i-am spus şi lui Traian Băsescu”.
„Iar mă superi, Pufuleţ!”, a replicat Becali.
Pacat ca nici acum nu o sa se invete foarte multa lume minte din acest episod, iar circul o sa continuie.
Votati USL-ul si pe Becali, ca asa o sa mearga Romania inainte!
Cu Becali!

About Măriuţa Mihai Dan
Numele meu este Dan şi sunt programator PHP Am început acest blog în februarie 2012 împreuna cu verişoara mea Mădă, care acum este în America. Scopul a fost să cunoaştem oameni noi, să gasim alte persoane care împărtăşesc aceleaşi idei cu noi. Încerc să aduc cât mai mulţi editori pe PunctulTău şi să cresc traficul pe care îl avem. În prezent avem aproximativ 250 vizitatori/zi şi numărul este în creştere. Mă găsiti pe Facebook cu numele meu, pe twitter: mariutamihaidan, iar daca vreţi să intraţi in reţeaua mea de Linkedin username-ul este mariutamihaidan. Vă aştept!

7 Comments on Becali la RTV („Pufuleţ” catre Adriana Saftoiu)

 1. Daniel Paisa // 2012/11/15 at 6:13 pm // Răspunde

  Gigi Becali.. esti invechit frate… fa-ti un control…

 2. Alexandru P. // 2012/11/15 at 6:15 pm // Răspunde

  El cica s-a saturat.. incredibil in ce stadiu ajungem. Cum sa ii permita Saftoiu sa isi bata joc de ea asa. Eu l-as fi dat in judecata, dar oricum nu mai are mult.
  Pufuletz, auzi… ce taran aroman

 3. Mihai Popa // 2012/11/15 at 6:16 pm // Răspunde

  O respect pe doamna Saftoiu ca pe o mama si mi se pare de neimaginat nivelul de prostie pe care il are Becali. Si mai e si la RTV, macar daca era la Antena 3, ca aia sunt PUSELISTI :))))

 4. Mihai Popa // 2012/11/15 at 6:18 pm // Răspunde

  PS:
  Becalizarea e viitorul PNL-ului daca nu se gandeste bine cat mai are timp sa rezolve problema asta canceroasa in cel mai vechi partid al Romaniei.
  Dar oricum varfurile de partid din PNL sunt paralizate acum de „dragostea” catre CARACATITA ROSIE, ca nu au timp si pentru creier.

 5. Paul Iliescu // 2012/11/15 at 6:31 pm // Răspunde

  Lasa-l ca e dea nostru becali, ce daca o face pe aia pufuletz, bine ii zice, becali e dea nostru
  Sa voteze lumea USL cu Becali, ca e credincios si ajuta oameni.
  Altii nu au ajutat pe nimeni si au ajuns departe.
  Gigi Becali presedinte!
  Gigi Becali rulez!

 6. Hrebenciuc Ionut // 2012/11/15 at 6:34 pm // Răspunde

  Incredibil!
  Tu te auzi Paul ce spui?
  Cum adica bine ca e de-al nostru si ca o face pe aia pufuleti? Nu e bine deloc, iar tu esti putin Becalizat, frate!
  Bah.. chiar ca trebuie sa va treziti, nu il lasati pe becali sa prospere asa. Ca ne dobitoceste pe toti, noroc ca are pe altii in jurul lui ca ar muri la cat de prost e…

 7. Corect!
  Becali e un scandalagiu care trebuie marginalizat!
  Pana aici!
  USL-ul nu o sa castige alegerile in modul asta!
  Pufuleti, te duceai la Basescu… sa ii spuna cuiva de acasa de la el asa….

Leave a comment

Your email address will not be published.

*