Voteaza destept

Nu votezi! = Nu vorbesti!

Am tacut, am tacut…
In primul rand nu o sa ma adresez celor care se duc la vot si „cred” ca voteaza destept, ci celor care „stiu” ca voteaza destept.
Un vot destept este un vot responsabil, care tine cont de stanga si dreapta politica, de experientele Romaniei de dupa revolutie, de asasinarea economica de pe timpul guvernarilor Nastase. Mai nou… Ciorbea, fost prim-ministru, pe timpul caruia tara era paralizata de incompetenta, face propaganda demagogica pe la televiziuni. Nu inteleg cum de nu avem capacitatea de a elimina din viata politica astfel de oameni, care nu sustin deloc ecomomia Romaniei, ci clanurile care o capuseaza. Dar, pana la urma, asa ne asternem, asa dormim…

Un vot destept este marcat atunci cand ma duc la vot si pun stampila cu toata raspunderea fara sa mai am dreptul sa comentez dupa 4 ani…

Daca chiar sunt 60% din voturi pentru USL, sa nu va aud in 2016 ca sunt 60% cu alt partid… inseamna ca nu stiti ce e aia responsabilitate!

Unii din noi habar nu avem ce inseamna o guvernare responsabila, ci doar sarim pe capul celor care ne conduc „sa ne dea si noua ceva”.

Va urez sa fiti destepti, sa munciti mai mult, sa fiti responsabili, iar daca sefii sunt prosti, luati initiativa, faceti-va firme.. NU STATI!

Pasivitatea a omorat Romania mai mult decat guvernele!

Daca castigam bani din munca noastra, atunci o sa si luptam pentru dreptate si o sa condamnam pe cei ce ne fura viitorul!

Voteaza destept de 9 decembrie!
Voteaza destept pentru o Romanie puternica!
Voteaza destept pentru o Romanie care isi administreaza bine capitalul, in care oamenii vorbesc si nu se lasa amagiti de demagogie!
Voteaza destept pentru o Romanie care condamna greselile politice!
Dumnezeu sa ne ajute sa luam Romania inapoi!

About Măriuţa Mihai Dan
Numele meu este Dan şi sunt programator PHP Am început acest blog în februarie 2012 împreuna cu verişoara mea Mădă, care acum este în America. Scopul a fost să cunoaştem oameni noi, să gasim alte persoane care împărtăşesc aceleaşi idei cu noi. Încerc să aduc cât mai mulţi editori pe PunctulTău şi să cresc traficul pe care îl avem. În prezent avem aproximativ 250 vizitatori/zi şi numărul este în creştere. Mă găsiti pe Facebook cu numele meu, pe twitter: mariutamihaidan, iar daca vreţi să intraţi in reţeaua mea de Linkedin username-ul este mariutamihaidan. Vă aştept!

2 Comments on Voteaza destept

 1. Cine mai voteaza destept in zilele noastre?
  Spune tu Mihai!
  Sunt socialist, dar nu mi se pare nici mie corect ceea ce se intampla.
  Poate ca USL-ul este mai eficient la guvernare, dar politica in sine este la pamant.
  Nu inteleg cum oamenii nu condamna demagogia si minciuna si cum televiziunile castiga in fata lui Dumnezeu!
  As vrea o Romanie in care romanii sa voteze destept, cu frica de Dumnezeu si cu responsabilitate!
  Din pacate, nu a fost niciodata asa!

 2. Roxana Pintilie // 2012/12/02 at 12:32 pm // Răspunde

  Am dat un „vot destept”, dar ce cacat am facut?
  Astia au furat intotdeaun voturi, dar nu asta e important!
  In primul rand afacerile au mers inainte indiferent de regimul politic.
  Votul destept este o amagire!
  Nimeni nu mai poate vota pentru tara lui, deoarece nu exista vot anti-persoana-juridica-mafiota!

Leave a comment

Your email address will not be published.

*