Sorina Matei vs Ciutacu

Sorina Matei este considerata un promotor al postului de televiziune RTV impreuna cu Striblea si Dragotescu. Postul a doborat audientele constant si a ajuns in topul televiziunilor de stiri. RTV a incercat constant sa se distanteze de presiunile politice, chiar daca insusi seful RTV este parlamentar PSD, anume domnul Sebastian Ghita.

Este clar ca antenele lui Voiculescu fac politica PC, intr-un mod extrem de evident, iar Sorina Matei se pare ca nu apreciaza in tocmai amestecul jurnalismului cu politica. RTV a ridicat stafeta unui nou tip de jurnalism, de o clasa putin mai inalta.

Pe blogul personal, Sorina Matei declara urmatoarele: „Cred că pe lumea asta există oameni și jeguri umane. Individul Ciutacu este, în opinia mea și fără pic de îndoială, un jeg uman.”
La prima vedere am crezut ca am gresit pagina… ca era alta persoana care spunea asta… dar nu! Era chiar un jurnalist redutabil. Trebuie sa recunosc ca sunt partial de acord cu Sorina Matei, desi exprimarea este putin cam exagerata.

Sorina Matei vs Victor Ciutacu

Sorina Matei vs Victor Ciutacu (opozitia fata de venirea lui Ciutacu la RTV)

Jurnalistul mai continua pe blogul personal despre Ciutacu:

Un om care se tranzacționează la nesfârșit pentru un pumn de bani ca să înjure pe unul sau pe altul, în funcție de cine oferă mai mult, nu are ce căuta în breasla asta.
Un individ care pupă în fund infractorii, lumea crimei organizate, pune pușcăriabilii pe piedesal și îi ridică în slăvi cu gura plină, non stop la televizor, nu se poate numi jurnalist. Se poate numi cel puțin…prietenul lor.
Un posesor de orificii și atât, dar care n-a făcut o zi de teren în viața lui, nu are respect pentru meserie, pentru valori și principii, și care mai și suge bani de la instituții ale statului ( vezi cazul APAPS) – dar și din alte afaceri, nu poate fi „om de presă”. Poate fi cel puțin un oportunist.

Un mahalagiu și fustangiu de cea mai joasă speță care a avut grave probleme cu Justiția, un „tonomat în euro” cum perfect și absolut corect i-a spus președintele Băsescu (știe Ciutacu de ce), un posesor de legitimație de presă care-și transformă șpaga în brand personal, în presa asta, în viața asta, pe lumea asta, nu poate da lecții nimănui. Un om care până la urmă trăiește din șpăgi pe bandă rulantă ar trebui trimis la coșul de gunoi de efectiv toată lumea și nicidecum „reevaluat”. Eu nu reevaluez. Pe Ciutacu, l-am aruncat la ghenă acum vreo 3 ani.

La atatea spuse nu mai raman cuvinte in dictionar…
Sustin punctul de vedere al Sorinei Matei (chiar daca este in postul mare, Dumnezeu sa ma ierte!)
Romania se schimba!
Coruptii se simt amenintati si incep sa contamineze!
Sunt curios cum va decurge „buna informare” a populatiei…

About Măriuţa Mihai Dan
Numele meu este Dan şi sunt programator PHP Am început acest blog în februarie 2012 împreuna cu verişoara mea Mădă, care acum este în America. Scopul a fost să cunoaştem oameni noi, să gasim alte persoane care împărtăşesc aceleaşi idei cu noi. Încerc să aduc cât mai mulţi editori pe PunctulTău şi să cresc traficul pe care îl avem. În prezent avem aproximativ 250 vizitatori/zi şi numărul este în creştere. Mă găsiti pe Facebook cu numele meu, pe twitter: mariutamihaidan, iar daca vreţi să intraţi in reţeaua mea de Linkedin username-ul este mariutamihaidan. Vă aştept!

Leave a comment

Your email address will not be published.

*