Probabil discursul asasinarii lui JFK

Dupa cum stiti, ma declar liberal, dar nu am niciun fel de partizanat fata de PNL-ul din Romania, ci fata de liberalismul universal, creativ, economic si social. Cred in liberalismul pe care Dumnezeu ni l-a dat si mai mult decat atat, cred ca Dumnezeu este cel mai mare liberal, deoarece ne lasa sa gresim constant doar pentru a invata din greseli.

Discursul asasinarii  lui Kenedy

Discursul asasinarii lui Kenedy

Simplul cuvant „secret” este respingator pentru o societate libera si deschisa; iar noi (americanii), am mostenit istoric opozitia fata de societatile secrete, fata de juraminte secrete si fata de proceduri sau ritualuri secrete.
Am decis cu mult timp in urma ca pericolul intalnirilor secrete depaseste cu mult pericolul pentru care acestea sunt stabilite.

 

 

 

Orice sistem politic neliberal duce la controlarea abuziva a populatiei (vezi aici fosta securitate din Romania ). Controlul duce la cenzura, cenzura duce la nemultumire si nemultumirea duce la ura fata de sistem. Astfel sistemele se colapseaza in ele insele si este nevoie constata de masuri de ajutor mai ales economic.

Am ales modelul Kenedy, deoarece este si va ramane o sursa de inspiratie politica si nu numai, pentru oricine crede in drepturile omului si in libertatile cu care fiecare ne-am nascut.

Sper sa gasiti in acest filmulet o sursa de inspiratie care sa influenteze viata dumneavoastra si a celor din jurul dumneavoastra.

About Măriuţa Mihai Dan
Numele meu este Dan şi sunt programator PHP Am început acest blog în februarie 2012 împreuna cu verişoara mea Mădă, care acum este în America. Scopul a fost să cunoaştem oameni noi, să gasim alte persoane care împărtăşesc aceleaşi idei cu noi. Încerc să aduc cât mai mulţi editori pe PunctulTău şi să cresc traficul pe care îl avem. În prezent avem aproximativ 250 vizitatori/zi şi numărul este în creştere. Mă găsiti pe Facebook cu numele meu, pe twitter: mariutamihaidan, iar daca vreţi să intraţi in reţeaua mea de Linkedin username-ul este mariutamihaidan. Vă aştept!

Leave a comment

Your email address will not be published.

*