#WAYWIRE – Urmatorul Facebook?

Cu sloganul: „Join #waywire. Changing the way we watch video online.”, platforma soclaia Waywire vine cu o solutie foarte interesanta.
In principal #Waywire este o platforma de video-sharing, usor de utilizat, rapida si care are o multime de functionalitati pentru utilizatorii finali, dar si pentru persoanele din showbiz.

Waywire

Noua platforma Waywire / Un alt mod de a vedea filmulete online

De ce este #Waywire original, din punctul meu de vedere?
Pai, de exemplu, gasesti un filmulet foarte interesant pe Youtube si doresti sa il arati si prietenilor tai. Poti lua pur si simplu filmuletul si sa il postezi pe Facebook, prietenii tai pot comenta, pot da like si cam atat.
Pe #Waywire, in afara faptului ca prietenii tai pot comenta referitor la un videoclip, tu ca si utilizator poti sa iti dai seama cat de popular este videoclipul postat pe #Waywire (adica ti se va afisa numarul de wire-uri pe care videoclipul il are deja).
In plus, ai posibilitatea de a fi la curent permanent cu ce este HOT pe internet.

Waywire vine cu unele optiuni de share pe Facebook (in grup, pagina, perete propriu etc) si Twitter. Am intrat de curiozitate pe #Waywire la recomandarea unui prieten si nu am regretat. M-am logat foarte usor cu Facebook, fara sa trebuiasca sa imi fac cont sau alte minuni. Platforma de administrare este foarte discreta si nu te spameaza in niciun fel. Orice optiune este controlabila pentru o experienta de navigare cat mai lejera.

Va recomand si voua sa intrati pe #Waywire
Puteti sa ma urmariti si pe mine aici

About Măriuţa Mihai Dan
Numele meu este Dan şi sunt programator PHP Am început acest blog în februarie 2012 împreuna cu verişoara mea Mădă, care acum este în America. Scopul a fost să cunoaştem oameni noi, să gasim alte persoane care împărtăşesc aceleaşi idei cu noi. Încerc să aduc cât mai mulţi editori pe PunctulTău şi să cresc traficul pe care îl avem. În prezent avem aproximativ 250 vizitatori/zi şi numărul este în creştere. Mă găsiti pe Facebook cu numele meu, pe twitter: mariutamihaidan, iar daca vreţi să intraţi in reţeaua mea de Linkedin username-ul este mariutamihaidan. Vă aştept!

1 Comment on #WAYWIRE – Urmatorul Facebook?

 1. Am intrat si eu de curiozitate pe #waywire si nu mi se pare cine stie ce.
  Am reusit sa ma loghez rapid (cam in 1 minut), apoi am gasit niste filmulete interesante.
  Observ ca Waywire se axeaza pe informare, documentare stiintifice, etc.. si mai putin pe expunerea de informatii din partea utilizatorului.
  Practic #waywire face automat top-uri si rank-inguri dupa numarul de wire-uri pe care un film le are, astfel devenind o sursa originala de informatie.
  Am sa mai intru totusi sa navighez, nu m-am plictisit inca…
  Mult’ pentru review. Foarte interesant.
  Iti urmaresc si tie wire-urile sa stii.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*