Ciutacu, o surpriza placuta!

De cand s-a mutat de la Antena3 la RTV, Victor Ciutacu pare sa fi suferit o mare schimbare de constiinta. Este deocamdata o surpriza placuta, sper sa nu fie vreun cal troian, dar se pare ca a inceput sa isi extirpeze unele „calitati” si le-a inlocuit si dezvoltat pe altele…
I-am urmarit emisiunile cu mare deschidere si cred ca presa „de ura” a inceput sa sfarseasca, jurnalistii incepand sa se orienteze spre buna informare a populatiei.

Ii puteti gasi emisiunile pe acest link

O reala revolutie de constiinta din partea lui Victor Ciutacu... O surpriza placuta!

O reala revolutie de constiinta din partea lui Victor Ciutacu… O surpriza placuta!

About Măriuţa Mihai Dan
Numele meu este Dan şi sunt programator PHP Am început acest blog în februarie 2012 împreuna cu verişoara mea Mădă, care acum este în America. Scopul a fost să cunoaştem oameni noi, să gasim alte persoane care împărtăşesc aceleaşi idei cu noi. Încerc să aduc cât mai mulţi editori pe PunctulTău şi să cresc traficul pe care îl avem. În prezent avem aproximativ 250 vizitatori/zi şi numărul este în creştere. Mă găsiti pe Facebook cu numele meu, pe twitter: mariutamihaidan, iar daca vreţi să intraţi in reţeaua mea de Linkedin username-ul este mariutamihaidan. Vă aştept!

Leave a comment

Your email address will not be published.

*