666 – Numărul fiarei

Am întâlnit persoane care credeau ca numărul 666 este o născocire şi că nu are nicio legatură cu religia. Pentru aceştia reamintesc urmatoarele versete din Apocalipsa:

Apocalipsa Capitolul 13
16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

Acum… de ce 666?
666 nu este un numar oarecare, nu este un numar ales de catre Ioan Evanghelistul, ci este un număr profeţit. Asta înseamnă ca Ioan a văzut numărul 666 folosit în vremurile de apoi.

De-a lungul timpului oamenii au încercat sa desluşeasca numărul şi pare ca nicio teorie nu este mai credibila decat faptul ca 666 provine de la sistemul de etichetare cu coduri de bare.
Codurile de bare puse pe mai toate produsele pe care le cumpărăm, au însemnul 666. Este foarte clar faptul că 666 este un număr folosit excesiv în editarea codurilor de bare. Cea mai bună explicaţie pe care am putut să o găsesc pe internet despre relaţia dintre 666 şi codurile de bare am gasit aici .

Sfântul Sinod al Bisericii noastre, prin circulara sa extrem de importantă, cu nr. 2626/7 aprilie 1997, cu toată responsabilitatea ne-a făcut cunoscut că: ”(…) progresul civilizatiei în domeniul aplicatiilor electronice a fost legat asa cum nu trebuia de numărul 666, care se foloseste ca număr principal de cod în această tehnologie…” Fireste că aceia care au încredere în maica noastră Biserica n-au nevoie de dovezi în plus.
666 cod de bare
Societătile (din străinătate) care fabrică aceste coduri, fiind puse înaintea protestului la scară mondială al constiintelor, protest care a apărut în presă, s-au justificat că nu pot schimba numărul 666, pentru că:
1. reprezentarea sa barată slujeste tehnologia asa cum nu o poate face nici un alt număr si
2. pentru că o eventuală schimbare a programului ar cere cheltuieli de ordinul bilioanelor de dolari.

Reprezentantii guvernului si ministrii, în aparitiile lor la televiziune, exprimându-si pozitia fată de acest subiect, s-au justificat prin aceea că nevoile tehnologiei impun folosirea acestui număr pe plan mondial si că tara noastră nu poate fi exceptată din acest sistem.

Dar care este numele fiarei?
Dacă numărul fiarei este 666, atunci numele fiarei nu poate fi decât „cipul RFID„!
Dupa cum a fost proiectat in America prin hotararea HR 3962, un posibil sistem american naţional de sănatate ar impune implantarea unui „dispozitiv clasa II, care sustine-viaţa si suportă-viaţa”.
Practic, scopul proiectului este de a eticheta toată populaţia americană cu cipuri RFID, pentru ca mai apoi, vazând cât de minunate sunt, toata lumea să adere la acest sistem.

About Măriuţa Mihai Dan
Numele meu este Dan şi sunt programator PHP Am început acest blog în februarie 2012 împreuna cu verişoara mea Mădă, care acum este în America. Scopul a fost să cunoaştem oameni noi, să gasim alte persoane care împărtăşesc aceleaşi idei cu noi. Încerc să aduc cât mai mulţi editori pe PunctulTău şi să cresc traficul pe care îl avem. În prezent avem aproximativ 250 vizitatori/zi şi numărul este în creştere. Mă găsiti pe Facebook cu numele meu, pe twitter: mariutamihaidan, iar daca vreţi să intraţi in reţeaua mea de Linkedin username-ul este mariutamihaidan. Vă aştept!

Leave a comment

Your email address will not be published.

*