HR 3962 – ObamaCare

HR 3962 este o directiva a guvernului american care încearcă să creeze premizele unui sistem public de sănătate. Susţinută mascat de către Obama, ideea de „etichetare”, apare din ce în ce mai mult în discursurile acestuia, dar şi în presă. (mai multe aici).

HR 3962, titrată în engleză: „To provide affordable, quality health care for all Americans and reduce
the growth in health care spending, and for other purposes.”, se traduce prin „Sa furnizeze convenabil, servicii de sănătate de calitate pentru toţi americanii şi să reducă creşterea cheltuielilor din sănătate, dar si alte scopuri”.

La prima vedere, titlul este o mare gura de oxigen pentru majoritatea americanilor, care înca nu işi dau seama ce li se pregăteşte. În spatele acestui „sistem salvator” se află o întreagă conspiraţie de etichetare fizică a asiguraţilor cu cipuri RFID.

La pagina 1502 (ca să aveţi timp să vă pierdeţi prin detalii), se află ascuns un paragraf, cel puţin dubios. La prima vedere am putea fi induşi in eroare şi nu am mai cauta detalii suplimentare…

În engleza:

‘‘(g)(1)(A) The Secretary shall establish a national medical device registry (in this subsection referred to as the ‘registry’) to facilitate analysis of postmarket safety and outcomes data on each covered device.
‘‘(B) In this subsection, the term ‘covered device’
(i) shall include each class III device; and
(ii) may include, as the Secretary determines appropriate and specifies in regulation, a class II device that is life-supporting or life-sustaining.

În română s-ar traduce cam aşa:

‘‘(g)(1)(A) Conducerea va stabili un registru la nivel naţional (referindu-ne mai departe despre acesta ca „registrul” ) pentru a facilita analize referitoare la fiecare dispozitiv acoperit.
‘‘(B) În această secţiune, termenul de „dispozitiv acoperit”
(i) va include fiecare dispozitiv din clasa III: şi
(ii) va putea include, asa cum dispune Conducerea prin reglementari ulterioare, un dispozitiv clasa II, care susţine-viaţa si suportă-viaţa.

Termenul de „dispozitiv clasa II” este definit anterior prin HR3200.

a class II device that is implantable, life-supporting, or life-sustaining.

se traduce in română prin

un dispozitiv clasa II care este implantabil, care suporta-viaţa si susţine-viaţa

Este evident că este vorba despre cip-urile RFID!
Nimeni nu a avut timp sa citească tot planul… dar ei stiu ce pun la cale: ETICHETAREA AMERICANILOR!

Puteti găsi aici mai multe detalii referitoare la Hotararea 3962.
Puteti găsi aici mai multe detalii referitoare la Hotararea 3200.

About Măriuţa Mihai Dan
Numele meu este Dan şi sunt programator PHP Am început acest blog în februarie 2012 împreuna cu verişoara mea Mădă, care acum este în America. Scopul a fost să cunoaştem oameni noi, să gasim alte persoane care împărtăşesc aceleaşi idei cu noi. Încerc să aduc cât mai mulţi editori pe PunctulTău şi să cresc traficul pe care îl avem. În prezent avem aproximativ 250 vizitatori/zi şi numărul este în creştere. Mă găsiti pe Facebook cu numele meu, pe twitter: mariutamihaidan, iar daca vreţi să intraţi in reţeaua mea de Linkedin username-ul este mariutamihaidan. Vă aştept!

Leave a comment

Your email address will not be published.

*