Obama – Promotor al cipurilor RFID

Pentru cei care încă nu sunt la curent, în SUA, sistemul public de sănătate este foarte complicat şi este total diferit faţă de cel din România. În primul rând, în SUA dacă nu ai asigurare de sănătate, pur şi simplu mori!
Aceasta este o problema care ţine de foarte mult timp. Obama încearcă de ceva timp să pună bazele unui sistem puternic public de sănătate, care să asigure toţi cetăţenii americani cu servicii medicale de calitate.

În conferinţa de presă de mai jos, Obama însistă asupra faptului că „un compromis trebuie făcut”.

Obamacare – RFID Chip – HR 3962
HR3963 este o directivă prin care se defineşte noul sistem public de sănătate care se va numi „ObamaCare”. Aceasta este plină de mici inserări cel puţin dubioase. Mascând un control mai bun asupra „datelor personale ale pacientului”, sistemul îşi propune sa „eticheteze” toate populatia americana cu cip-uri RFID.
Cititi mai multe despre HR 3962 aici

About Măriuţa Mihai Dan
Numele meu este Dan şi sunt programator PHP Am început acest blog în februarie 2012 împreuna cu verişoara mea Mădă, care acum este în America. Scopul a fost să cunoaştem oameni noi, să gasim alte persoane care împărtăşesc aceleaşi idei cu noi. Încerc să aduc cât mai mulţi editori pe PunctulTău şi să cresc traficul pe care îl avem. În prezent avem aproximativ 250 vizitatori/zi şi numărul este în creştere. Mă găsiti pe Facebook cu numele meu, pe twitter: mariutamihaidan, iar daca vreţi să intraţi in reţeaua mea de Linkedin username-ul este mariutamihaidan. Vă aştept!

Leave a comment

Your email address will not be published.

*