Despre iluminaţi (illuminati)

În română – iluminaţii, în engleză – illuminati. Sunt o mișcarea formată din liber-cugetători, liberali, republicani (deci antimonarhici) și pro-feminini, recrutați din lojile masonice din Germania, și a urmărit să promoveze perfecționismul prin intermediul școlilor de mistere, după cum se autodeclara. (mai multe date actualizate pe Wikipedia)

Acum să trecem la varianta reală…
Iluminaţii cred despre ei că au inspiraţie divină (dar nu pot afirma că este de la Dumnezeu), unii afirmând chiar ca sunt inspiraţi de către Lucifer (adica Îngerul Luminat, Îngerul Luminii, diavolul sau satana).

Chiar Beyonce recunostea într-un interviu că atunci când este pe scenă are un spirit în dânsa care lucrează prin ea atunci când este pe scenă.
lucifer
Bob Dylan spunea într-un interviu că în trecut a făcut un târg cu „Comandatul Suprem”, pentru „a ajunge unde este acum” şi că acum încearcă să se retragă. Este vorba despre pactul cu diavolul sau întelegerea diavolească. Kanye West recita într-un concert: „I sold my soul to the devil. I know it was a cracky deal!”. Se traduce prin „Mi-am vândut sufletul diavolului şi stiu ca a fost un târg înşelător”.

Se crede ca Michael Jackson ar fi discriminat inţelegerile secrete si mafia din industria muzicală, dar din păcate nu a mai apucat să facă acest lucru…

Industria muzicală din america a devenit un monopol a celor iluminaţi (illuminati), care promovează simboluri oculte, ochiul a-tot-văzător, 666, coarnele diavolului sau chiar imaginea diavolului etc…
Inconştient, sufletul uman nemaigăsind surse spirituale de hrană, începe să considere presiunea media ca reprezentând realitatea, intr-o lume demult bazată pe egocentrism.

Care este de fapt scopul Iluminaţilor?
Iluminaţii doresc o Nouă Ordine Mondială. Scopul acestei noi ordini mondiale este organizarea unui guvern mondial, care să supună toata populaţia globului prin control informatic, inserarea de cip-uri in mana dreapta sau pe fruntea fiecărui om (aici mai multe).

Cel mai probabil situatia mondiala se va precipita dramatic in urmatorii 10-20 de ani. Iniţiaţii pe tărâmurile spiritului afirma la randul lor ca Illuminati sunt doar o uriasa piatra de incercare peste care omenirea este nevoita sa treaca in decursul evolutiei sale de la o specie agresiv-egotic-materialista spre o clasa superioara a desavarsirii spirituale. Tot ei afirma ca Illuminati sunt de fapt fructul pacatelor noastre, deoarece daca ar avea acces la bogatie si putere absoluta, peste 90% din oamenii din prezent ar actiona la fel ca actualii Illuminati. Nu este vorba in ultima instanta decat de o traire inferioara izvorata din frica si mandrie care-i face pe oamenii de la toate nivelurile societatii sa-si controleze, abuzeze, foloseasca si minta semenii aflati intr-o stare de vulnerabilitate si inferioritate. Traire care, din pacate, a devenit o trasatura de caracter definitorie pentru specia umana din prezent.

Contradicţiile cu biserica catolică
Ideile radicale ale ordinului illuminati a atras antipatia Bisericii Catolice care in 1784, a convins guvernul bavarez sa voteze o lege in care sa interzica societatile secrete ca Illuminati si Francmasonii. Ordinul suferea de pe urma schismelor interne si s-a destramat in cele din urma in anul 1790.

Încheere
Sperând că impactul illuminaţilor va fi mic şi că nu va trebui sa ne inrobim singuri diavolului, cu toţii dorim pace şi ca răutatea din noi să dispară o dată pentru totdeauna.
Asa să ne ajute Dumnezeu!

About Măriuţa Mihai Dan
Numele meu este Dan şi sunt programator PHP Am început acest blog în februarie 2012 împreuna cu verişoara mea Mădă, care acum este în America. Scopul a fost să cunoaştem oameni noi, să gasim alte persoane care împărtăşesc aceleaşi idei cu noi. Încerc să aduc cât mai mulţi editori pe PunctulTău şi să cresc traficul pe care îl avem. În prezent avem aproximativ 250 vizitatori/zi şi numărul este în creştere. Mă găsiti pe Facebook cu numele meu, pe twitter: mariutamihaidan, iar daca vreţi să intraţi in reţeaua mea de Linkedin username-ul este mariutamihaidan. Vă aştept!

Leave a comment

Your email address will not be published.

*