Tester de viteza online

Am dat din intamplare astazi peste un site tipul celor care masoara viteza de download. M-a surprins faptul ca nu am stat foarte mult pentru a-l deschide si nu mi s-a unplut ecranul de pop-up-uri, care deobicei apar in preajma „serviciilor gratis”. Pentru mai multe detalii despre site dati click aici.
Site-ul este 100% de incredere! Vi-l recomand!tester viteza

Dupa ce mi-am testat viteza mi-au iesit 53.26Mbps. Providerul meu de internet este Ambra Piatra Neamt si este destul de bun fata de Romtelecom sau RDS, care nu au viteza buna de upload, care la Ambra este echivalent cu download-ul (fiind in retea metropolitana).

Tot pe acest site, „Info General”, am mai gasit o sectiune unde userul isi poate incarca o poza si unde poate sa vada galerii cu poze de calitate. Link-ul aici. Unele poze sunt chiar foarte clare si bune de pus in diverse articole de blog.

Si tema de WordPress folosita in site este destul de aerisita si creeaza o experienta de navigare foarte usoara. Deja mi-am adaugat site-ul la favorite si o sa mai intru. Moderatorul site-ului se recomanda: „Salut/Bună sunt administratorul blog-ului/site-ului, sunt născut în 1997 pe 4 noiembrie şi îţi ofer o informaţie generală pentru cultura ta generală”.
Sigur o sa mai intru din cand in cand !

About Măriuţa Mihai Dan
Numele meu este Dan şi sunt programator PHP Am început acest blog în februarie 2012 împreuna cu verişoara mea Mădă, care acum este în America. Scopul a fost să cunoaştem oameni noi, să gasim alte persoane care împărtăşesc aceleaşi idei cu noi. Încerc să aduc cât mai mulţi editori pe PunctulTău şi să cresc traficul pe care îl avem. În prezent avem aproximativ 250 vizitatori/zi şi numărul este în creştere. Mă găsiti pe Facebook cu numele meu, pe twitter: mariutamihaidan, iar daca vreţi să intraţi in reţeaua mea de Linkedin username-ul este mariutamihaidan. Vă aştept!

Leave a comment

Your email address will not be published.

*