De ce facem asta?

Ca să mai râdem şi noi (că în ultimul timp am postat numai despre chestii foarte serioase), am găsit pe Youtube un filmuleţ, pe care doresc să vi-l prezint.

1. De ce facem asta? – Doza de Has ( Mikey H )
Ca să nu zică lumea că nu mai sunt patriot, am postat prima dată un filmuleţ de-al lui Mikey H. Filmuletul este foarte comic şi sincer sunt foarte mândru ca avem şi în România entertaineri genul Mikez H, care are foarte multe vizualizări pe Youtube.
Videologgingul a apărut în America, dar se pare că are un succes foarte mare şi în Romania. Vă recomand să urmăriţi toate episoadele lui Mikey, atunci când vă mai plictisiţi (dupa blogul meu, bineînţeles).

O mica paranteză: Nu îmi place „Unguru Bulan”, în cazul în care v-aţi gândit vreodată ca as viziona din proprie iniţiativă o astfel de serie de videologging. Însăşi denumirea de „unguru bulan” este una respingătoare, nu mai menţionez faptul că prezentările sunt de prost gust; facând haz de defecte omeneşti, instigând inconştient la ură si promovând non-valoarea.

doza de has

Pentru punctultau.ro, „De ce facem asta?”

About Măriuţa Mihai Dan
Numele meu este Dan şi sunt programator PHP Am început acest blog în februarie 2012 împreuna cu verişoara mea Mădă, care acum este în America. Scopul a fost să cunoaştem oameni noi, să gasim alte persoane care împărtăşesc aceleaşi idei cu noi. Încerc să aduc cât mai mulţi editori pe PunctulTău şi să cresc traficul pe care îl avem. În prezent avem aproximativ 250 vizitatori/zi şi numărul este în creştere. Mă găsiti pe Facebook cu numele meu, pe twitter: mariutamihaidan, iar daca vreţi să intraţi in reţeaua mea de Linkedin username-ul este mariutamihaidan. Vă aştept!

Leave a comment

Your email address will not be published.

*