Cea mai frumoasă cascadă este în România

Cea mai frumoasă cascadă din lume în România
România are cea mai frumoasă cascadă din lume. Cascada se numeşte Bigar şi se afla în Caras Severin fiind declarată cea mai frumoasă cascada din lume conform site-ului The World Geography. Ştirea a fost anunţată de către ProTV şi o puteţi vizualiza mai jos.

Turista: „Este extraordinar, dar mi se pare putin pusa in valoare.Ieri am fost pe cheile Nerei si am venit pana aici sa vedem cascada.”

Turist: „Mie mi se pare foarte frumoasa. Este pentru prima oara cand vizitam aceasta cascada.”
Să sperăm că vom începe să apreciem şi noi propriile peisaje, care sunt mai frumoase decât multe zone super-promovate din străinătate şi care, poate ne-ar readuce respectul în străinatate.

Sincer nu ştiam de această cascadă Bigăr, dar sunt mândru ca a fost declarată cea mai frumoasă cascadă din lume. Sper ca acesta să fie un motiv pentru a fi şi promovată în circuite internationale de turism.

Cascada Bigar Romania - Cea mai frumoasa din lume

Cascada Bigar Romania – Cea mai frumoasa din lume

About Măriuţa Mihai Dan
Numele meu este Dan şi sunt programator PHP Am început acest blog în februarie 2012 împreuna cu verişoara mea Mădă, care acum este în America. Scopul a fost să cunoaştem oameni noi, să gasim alte persoane care împărtăşesc aceleaşi idei cu noi. Încerc să aduc cât mai mulţi editori pe PunctulTău şi să cresc traficul pe care îl avem. În prezent avem aproximativ 250 vizitatori/zi şi numărul este în creştere. Mă găsiti pe Facebook cu numele meu, pe twitter: mariutamihaidan, iar daca vreţi să intraţi in reţeaua mea de Linkedin username-ul este mariutamihaidan. Vă aştept!

Leave a comment

Your email address will not be published.

*