„The Ring” – sperietură zdravană

"The Ring" - sperietură zdravană

„The Ring” – sperietură zdravană

„The Ring” – sperietură zdravană
Un băiat îşi sperie prietena în stilul „The Ring”, montând pe televizorul din cameră o sperietoare asemănătoare celei din film. Acesta a confecționat păpușa din baloane, hârtie, mănuși de cauciuc, haine vechi, bandă de izolat, un umeraș și vopsea, și o ținea ascunsă în pod.

„Am așteptat momentul perfect, atunci când iubita mea va dormi pe canapea în fața televizorului”, a precizat James Williams în descrierea video-ului de pe youtube.

Urmăriţi mai jos reacţia fetei în momentul în care se trezeşte:

În momentul în care prietena acestuia realizează asemănarea cu filmul „The Ring”, aceasta se sperie foarte tare şi începe să scoată zgomote foarte ciudate.

About Măriuţa Mihai Dan
Numele meu este Dan şi sunt programator PHP Am început acest blog în februarie 2012 împreuna cu verişoara mea Mădă, care acum este în America. Scopul a fost să cunoaştem oameni noi, să gasim alte persoane care împărtăşesc aceleaşi idei cu noi. Încerc să aduc cât mai mulţi editori pe PunctulTău şi să cresc traficul pe care îl avem. În prezent avem aproximativ 250 vizitatori/zi şi numărul este în creştere. Mă găsiti pe Facebook cu numele meu, pe twitter: mariutamihaidan, iar daca vreţi să intraţi in reţeaua mea de Linkedin username-ul este mariutamihaidan. Vă aştept!

Leave a comment

Your email address will not be published.

*