Lumea vorbeşte… Lady Cântă

lady gagaNu înţeleg de ce unii oameni sunt anti – Lady Gaga. Am o mulţime de argumente în favoarea ei.
În primul rând, Lady Gaga are o ureche muzicală de geniu. Dacă urmăriţi melodiile ei, veţi observa că nu există pauze inutile şi ritmul se potriveşte perfect cu interpretarea. Am un exemplu care îmi place la nebunie… „Lady Gaga – Eh, Eh (Nothing Else I Can Say)”.

Cu siguranţă, din cei care o bârfesc pe Lady Gaga, majoritatea o fac din ciudă, apoi mai sunt şi cei care sunt „anti-nou”, apoi sunt cei afoni (care nu este un cuvânt urât în adevăratul lui sens).

De piesa „Alejandro” pur şi simplu nu am ce comenta nici dacă aş încerca. Este pur şi simplu impecabilă din punct de vedere muzicală. Până şi idee melodiei este una complexă (lucru care mă fascinează într-un oarecare fel). Videoclipul este singurul dezavantaj al creaţiei, fiind prea vulgar, chiar dacă exprimă la perfecţie ideea melodiei.

Oricum, ideea acestui articol este melodia „Eh, Eh (Nothing Else I Can Say)”, aşa că nu mai intru in detaliile altor melodii ale lui Lady Gaga.

About Măriuţa Mihai Dan
Numele meu este Dan şi sunt programator PHP Am început acest blog în februarie 2012 împreuna cu verişoara mea Mădă, care acum este în America. Scopul a fost să cunoaştem oameni noi, să gasim alte persoane care împărtăşesc aceleaşi idei cu noi. Încerc să aduc cât mai mulţi editori pe PunctulTău şi să cresc traficul pe care îl avem. În prezent avem aproximativ 250 vizitatori/zi şi numărul este în creştere. Mă găsiti pe Facebook cu numele meu, pe twitter: mariutamihaidan, iar daca vreţi să intraţi in reţeaua mea de Linkedin username-ul este mariutamihaidan. Vă aştept!

Leave a comment

Your email address will not be published.

*