Cea mai tare nuntă (cerere în căsătorie)

Ce femeie nu îşi doreşte o cerere în căsătorie ca în poveşti, urmată de o nuntă pe măsură?!?
Am găsit pe Youtube un film intitulat „Biggest surprise ever” şi care m-a impresionat foarte mult, aşa că am vrut să îl traduc pentru toată lumea. Nunta a fost organizată de o emisiune americană foarte celebra numită „Mobbed”. În filmuleţ, este vorba de o surprinzătoare cerere in căsătorie a unui tânar pe nume Justin. Acesta îşi cere în căsătorie prietena, Vikki, după ce o sperie într-un restaurant că ar fi avut o amantă.

Lucrurile încep să degenereze, Vukki intrând in panică, pentru ca mai apoi, să apară cererea în căsătorie si nunta propriu-zisă.

Urmăriti această extraordinară cerere in căsătorie urmată de nuntă.

About Măriuţa Mihai Dan
Numele meu este Dan şi sunt programator PHP Am început acest blog în februarie 2012 împreuna cu verişoara mea Mădă, care acum este în America. Scopul a fost să cunoaştem oameni noi, să gasim alte persoane care împărtăşesc aceleaşi idei cu noi. Încerc să aduc cât mai mulţi editori pe PunctulTău şi să cresc traficul pe care îl avem. În prezent avem aproximativ 250 vizitatori/zi şi numărul este în creştere. Mă găsiti pe Facebook cu numele meu, pe twitter: mariutamihaidan, iar daca vreţi să intraţi in reţeaua mea de Linkedin username-ul este mariutamihaidan. Vă aştept!

Leave a comment

Your email address will not be published.

*