Cea mai tare reclamă la bere

Cea mai tare reclamă la bere (din punctul meu de vedere) este aceasta de mai jos.

În reclama la bere, cineva încearcă să pătrundă printr-un perete, până la frigiderul vecinului pentru a-i fura berea. În momentul în care acesta a ajuns în frigider este surprins de o femeie, care se sperie şi închide frigiderul.

Cea mai tare reclama la bere

Cea mai tare reclama la bere

Văzând acest lucru, soţul fiind şi el curios de ceea ce se întâmpla în frigider, îl deschide şi observă că berea a dispărut după care începe să se crizeze.
Din partea mea este cea mai tare reclama la bere din lume.

Pe Youtube o gasiţi după „Bud Light Commercial – I’m in”. De acolo o să mai găsiţi si alte reclame foarte interesante şi comice.
Sper să vă distrati!
Atenţie! Acest articol nu este pentru anti-alcoolici (eu unul nu sunt şi sper să nu vă deranjeze acest lucru :D ).

Vă mai aştept pe blog :-h

About Măriuţa Mihai Dan
Numele meu este Dan şi sunt programator PHP Am început acest blog în februarie 2012 împreuna cu verişoara mea Mădă, care acum este în America. Scopul a fost să cunoaştem oameni noi, să gasim alte persoane care împărtăşesc aceleaşi idei cu noi. Încerc să aduc cât mai mulţi editori pe PunctulTău şi să cresc traficul pe care îl avem. În prezent avem aproximativ 250 vizitatori/zi şi numărul este în creştere. Mă găsiti pe Facebook cu numele meu, pe twitter: mariutamihaidan, iar daca vreţi să intraţi in reţeaua mea de Linkedin username-ul este mariutamihaidan. Vă aştept!

1 Comment on Cea mai tare reclamă la bere

  1. Chiar este tare reclama asta la bere. Ce se crizeaza ala… zici ca e un actor de prin American Pie parca nu? Mi se pare cunoscut. Pare un actor de comedii americane de prin anii 90-2000. Nu imi vin acum in minte denumiri exacte

Leave a comment

Your email address will not be published.

*