Hemoroeasy * Parodie Hemoroeasy

Îmi vine cam greu să scriu un asemenea articol pe acest blog, dar fiind în acelaşi ton cu cei care sunt enervaţi la culme de reclama care te ajuta contra hemoroizilor (Hemoroeasy), am decis să prind curaj şi să scriu totuşi acest articol.
Aceasta este reclama originală a medicamentului contra hemoroizilor – Hemoroeasy

Unii nu au mai rezistat şi cred că au dreptate… reclama de mai sus e exagerat de enervantă. Aşa a apărut un nou produs pe „piaţa de parodii” – ONCUR. „ONCUR face bine!”

Aceasta este parodia la reclama medicamentului contra hemoroizilor.

Însăşi denumirea de Hemoroeasy este puţin omofonă cu „hemoroizii”, acest lucru creând confuzie.
Îmi pare rău, pentru cei care nu ar fi dorit să citească un astfel de articol pe blog, dar l-am postat de dragul ştiinţei. Vă multumesc pentru înţelegere.

About Măriuţa Mihai Dan
Numele meu este Dan şi sunt programator PHP Am început acest blog în februarie 2012 împreuna cu verişoara mea Mădă, care acum este în America. Scopul a fost să cunoaştem oameni noi, să gasim alte persoane care împărtăşesc aceleaşi idei cu noi. Încerc să aduc cât mai mulţi editori pe PunctulTău şi să cresc traficul pe care îl avem. În prezent avem aproximativ 250 vizitatori/zi şi numărul este în creştere. Mă găsiti pe Facebook cu numele meu, pe twitter: mariutamihaidan, iar daca vreţi să intraţi in reţeaua mea de Linkedin username-ul este mariutamihaidan. Vă aştept!

Leave a comment

Your email address will not be published.

*