30 de suporteri rapidişti în greva foamei. Masonii din fotbal tot nu pleacă

După retrogradarea Rapidului, cu reguli schimbate în timpul jocului, peste 30 de suporteri ai FC Rapid au intrat, miercuri, la ora 18.00, în greva foamei la Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu. Scopul acestora este demisia conducerii Ligii Profesioniste de Fotbal si a Federaţiei Române de Forbal (FRF şi LPF).

Ei… speram şi eu acum câţiva ani când au fost alegeri la FRF cu Gigâ Popescu vs Mircea Sandu, că poate poate, va dispărea generaţia de comunişti şi masoni din fotbal, dar se pare ca aceastia se ţin cu încăpăţânare de scaune.
sandu dragomir frf lpf
Sub conducerea lui Mircea Sandu echipa naţională de fotbal a României a trecut de la generaţia de aur la generaţia de tinichea, sub un extrem de slab management, posibile aranjamente etc…
Îmi aduc şi acum aminte meciurile când echipa naţională dădea gol în primele minute, pentru ca mai apoi să piardă. Oare erau întâmplări? Posibil!

Nu înţeleg cum un patriot, aşa cum se declară Mircea Sandu, nu lasă un profesionist, un ex-fotbalist de talie mondială, cum e Gică Popescu, să conducă FRF…
La Ligă mai înţeleg, că sunt de fapt echipe private şi dacă ele vor să joace fotbal în culise e treaba lor. Şi oricum e greu să demonostrezi. Mai mult te enervezi!
Totuşi la FRF este echipa naţională!

Este demonstraţia maxima de incompetenţă. Haideţi să luam exemplul Braziliei, o ţară la fel de săracă ca România, unde fotbalul este sport naţional. Cred că banii nu au nicio legătură cu motivaţia, mai ales în cazul echipei naţionale. Atunci de ce după anul 2000 calitatea echipei naţionale a scăzut atât de mult?

Nu se ştie exact…
Totul va fi un mister…
Ce este cert… suporterii rapidului vor rămâne în grevă până când conducerea fotbalului românesc aşa cum este acum, va dispărea.

Acum… fiind stelist… cel mai bine ar fi să moară suporterii rapidului întâi, pentru ca mai apoi conducerea LPF si FRF să demisioneze. Cred ca ar fi mai credibil asa! (Glumesc :) )

About Măriuţa Mihai Dan
Numele meu este Dan şi sunt programator PHP Am început acest blog în februarie 2012 împreuna cu verişoara mea Mădă, care acum este în America. Scopul a fost să cunoaştem oameni noi, să gasim alte persoane care împărtăşesc aceleaşi idei cu noi. Încerc să aduc cât mai mulţi editori pe PunctulTău şi să cresc traficul pe care îl avem. În prezent avem aproximativ 250 vizitatori/zi şi numărul este în creştere. Mă găsiti pe Facebook cu numele meu, pe twitter: mariutamihaidan, iar daca vreţi să intraţi in reţeaua mea de Linkedin username-ul este mariutamihaidan. Vă aştept!

Leave a comment

Your email address will not be published.

*