Cine e Alex Jones?

Alex-JonesDemocraţia din SUA este la cel mai înalt nivel. Una dintre dovezile acestui fapt este un jurnalist pe nume Alex Jones care are în conducere mai multe canale media printre care: infowars.com, canalul de Youtube şi  Prison Planet. Acesta are întotdeauna curajul de a prezenta dovezi incrimatoare la adresa guvernului american, modul cum guvernele protejează marile corporaţii în detrimentul sănătăţii publice, dar şi a bunăstării în general.

Ce audienţă are Alex Jones?
Alex Jones are o audienţă medie de câteva sute de mii de persoane pe zi. Doar pe Youtube are 300 milioane de vizualizări ale videoclipurilor cu mult peste 300 de mii de abonaţi (printre care sunt si eu).

În general Alex Jones tratează teme de teoria conspiraţiei cum ar fi:

  • Noua Ordine Mondială - NWO
  • Guvernele care doresc să înrobească populaţia
  • Nutriţia şi alimentaţia cu apă din ce în ce mai toxică
  • Satanismul din mass-media
  • Declasificarea documentelor serviciilor secrete
  • Conspiraţii internaţionale
  • Tratamente ascunse la cancer, dar şi alte boli
  • Conspiraţia de a folosi petrol în schimbul soluţiilor regenerabile

Deşi este considerat de unii a fi un „psihopat” (uneori chiar şi eu am această senzaţie),  trebuie să ţinem cont de o mulţime de factori.

Timpul de emisie
Una este să faci o emisiune pe zi, eventual de maxim o oră, în care citeşti de pe un prompter ştirile care ţi se servesc pe tavă (lumea crezând… „vai ce destept e ăsta!” ) şi alta este să înregistrezi câte 3-4 ore pe zi (de foarte multe ori live), să ai şi timp să te documentezi şi în acelaşi timp să îţi ţii şi spectatorii la un nivel de informare ridicat. Alex Jones pur şi simplu le face pe toate acestea cu uşurinţă.

Dedicarea spre informare
Alex Jones nu este un simplu jurnalist. Se vede după modul în care îşi prezinză emisiunile la „The Alex Jones Show”, că pune foarte mult suflet în cecea ce face.
Nu cred că aţi observat un lucru la unele televiziuni din România, dar uneori aceste aspecte sunt evidente. Aţi observat vreodată cum unii invitaţi la emisiuni în direct se uită foarte curioşi în altă parte atunci când nu mai sunt filmaţi? Ei bine, aceştia se uită în panourile de rating şi în propterele live. Scopul acestor tipuri de emisiuni este DOAR RATINGUL.
La Alex Jones nu vezi acest lucru!
Singura determinare a lui Alex este adevărul şi dorinţa ca cei care aduc suferinţă umanităţii să platească (şi să mă ierte Dumnezeu, dar au de unde! ).

Ce facem în România?
În România nu există niciu post de televiziune sau jurnalist care să trateze cu seriozitate subiectele de teorie a conspiraţiei, iar când apar unele semnale în acest sens, acestea sunt înnabuşite. Aici apare un semn de luat în seamă conform căruia democraţia din România este foarte slabă, aceasta fiind susţinută doar de posturi de televiziune şi instincte de conservare. Pot spune că în România avem un razboi al oamenilor şi nu un razboi al ideilor.

Intersecţia lui Alex Jones cu România
Multe persoane au intrat în direct cu Alex Jones, iar printre acestea s-au numărat şi persoane din România. Printre acestea îl putem adauga pe Paul Dorneanu. Domnul Dorneanu a distribuit informaţii despre una dintre întâlnirile grupului Bilderberg din Spania din 2010.

Alex Jones menţionează ocazional ştiri despre metodele de tortură la care a fost supusă România pe timpul comuniştilor, tehnicile de manipulare a ţărilor cu economii emergente, dar şi a ţărilor sărace, dar care deţin resurse naturale.

Ca o dovadă că în România singura libertate este aceea de a asculta ceea ce îţi spun „liderii” să faci, este acest filmuleţ prezentat la „Alex Jones Show”, în care o femeie din România a avut succes în America. Numele femeii este Virginia Prodan. Sfaturile acesteia sunt foarte pertinte.
Mă întreb de ce oare nu se aude nimic despre aceasta în România…

Un alt filmuleţ de teoria conspiraţiei este un interviu în care Alex Jones îl intervievează pe Aaron Russo. Acesta susţine ideea conform căreia există o tendinţă de a fi marcate toate persoanele cu un cip. Am scris şi eu câteva articole despre cipurile RFID si 666.

Conspiraţia din spatele Google
Alex Jones a susţinut continuu că Google este o masivă maşinărie de spionat. Prin modul în care datele personale sunt manipulate, mai ales că de curând prin programul american strict secret PRISM, orice persoană putea fi subiectul spionajului electronic. Alex a susţinut încă de la începutul erei Google, că scopul motorului de căutare este doar spionajul si nu „căutările gratis”.

Orientarea politică a lui Alex Jones
Deşi nu şi-a declarat o anumită simpatie faţă vreun partid american, Alex Jones pare a avea afinităţi spre republicani. Impresia creată în mintea mea, după ce am vizionat sute de emisiuni, este că Alex Jones are mai puţină simpatie faţă de Obama (partidul democrat).

Alex Jones şi Grupul Bilderberg
Grupul Bilderberg, a fost organizat în 1952 și numit astfel după hotelul în care a avut loc prima lor întâlnire secretă, în 1954. Cel care a organizat Grupul Bilderberg, este prințul Bernhard de Lippe-Biesterfeld de Olanda. Grupul Bilderberg împreună cu Consiliul pentru Relații Externe, a condus la crearea Comisiei Trilaterale.

Istoria Clubului Bilderberg începe după cel de-al doilea război mondial. Prima reuniune oficială a avut loc în luna mai 1954, în localitatea olandeză Oosterbeek. Atunci s-a împrumutat numele Hotelului Bilderberg, amfitrionul întânirii, al cărui proprietar era Prințul Bernhard, tatăl actualei Regine Beatrix a Olandei.

Grupul Bilderberg este o organizație cu agendă globalistă, ce include lideri politici din lumea occidentală, oameni de afaceri și academicieni. Reuniunile au loc anual, începând din 1954. Fondatorii grupului au fost magnații David Rockefeller și familia de bancheri Rotschild. Grupul este puternic exclusivist și se reunește anual pentru a promova o apropiere între Europa și Statele Unite ale Americii. Organizația are o agendă globalistă și afirmă că noțiunea de suveranitate națională este depășită. Din cauza caracterului secret al întâlnirilor și a refuzului de a emite comunicate de presă, grupul a fost acuzat adesea de comploturi la nivel mondial. Grupul nu are pagină de internet și nicio întâlnire nu este înregistrată.

Din Grupul Bilderberg fac parte cam 180 de personalități politice, culturale, economice, universitare, ce se întrunesc în fiecare an în luna mai, alternativ în Europa și America, în aproape 50 de țări.
Grupul a fost suspectat că pe agenda întâlnirii din anul 2010 s-ar fi aflat un potențial atac asupra Iranului și viitorul colaps al monedei euro. După colapsul monedei euro, soluția salvatoare pentru ieșirea din criză ar fi impulsionarea apariției unei monede mondiale, emisă de o bancă centrală globală. Aceasta s-ar traduce prin încercarea de a face din FMI un fel de Trezorerie mondială, sub egida ONU.

Jurnalistul rus Daniel Estulin este unul dintre „vânătorii” grupului Bilderberg. Cărțile lui Estulin, „Adevărata poveste a Grupului Bilderberg” și „Stăpânii din umbră”, s-au vândut în milioane de exemplare fiind traduse în peste 50 de limbi.
Mai multe date actualizate despre Grupul Bilderberg pe Wikipedia.

About Măriuţa Mihai Dan
Numele meu este Dan şi sunt programator PHP Am început acest blog în februarie 2012 împreuna cu verişoara mea Mădă, care acum este în America. Scopul a fost să cunoaştem oameni noi, să gasim alte persoane care împărtăşesc aceleaşi idei cu noi. Încerc să aduc cât mai mulţi editori pe PunctulTău şi să cresc traficul pe care îl avem. În prezent avem aproximativ 250 vizitatori/zi şi numărul este în creştere. Mă găsiti pe Facebook cu numele meu, pe twitter: mariutamihaidan, iar daca vreţi să intraţi in reţeaua mea de Linkedin username-ul este mariutamihaidan. Vă aştept!

Leave a comment

Your email address will not be published.

*