Cat valoreaza reclamele pe Antena3

Chiar dacă nu agreez tonul politic în care se desfăşoară emisiunile la postul de televiziune Antena3, mi-am adus aminte că emisiunea lui Mircea Badea „În Gura Presei”, care este un pamflet destul de reuşit. Cât aşteptam să înceapă emisiunea, desigur că a trebuit să ma uit şi la nişte reclame…

Am observat o reclamă foarte interesantă la un site care, chipurile oferă soluţii arhitecturale pentru orişicine. Reclama mă îndruma spre site-ul oficial RCV.RO, denumire, care, între noi fie vorba, este destul de asemănatoare cu „RTV” (principalul post concurent de ştiri).

Intru pe rcv.ro şi observ un design foarte bun, mă informez despre preturi, etc…
De curiozitate văd ca in josul paginii că aveau şi cont de Trafic.ro, moment în care intru să le văd traficul.

rcv trafic antena3

Din toate reclamele de pe Antena3, siteul RCV primeşte un trafic indirect de aproximativ 300 de vititatori pe zi… Acum, uimirea mea este foarte mare, deoarece punctultau.ro are uneori 200 de vizitatori unici pe zi, fără să bage nimeni cărbuni să promoveze articole sau să facă campanii plătite.

Îmi aduc aminte că acum vreo 10-15 ani, când apăruseră televizoarele cu teletext, mă plictiseam şi navigam ca şi cum era cine-ştie-ce. Prin teletext erau o grămadă de chestii inutile cum ar fi „horoscop” etc., dar la o anumită pagină era afişat costul de reclamă pentru 30s la TVR1, care era in Prime-Time de aproximativ 1500 dolari.

Mă întreb cât se plăteşte pentru 30s de reclamă la Antena3, atâta timp cât traficul indirect adus de postul de televiziune nu prea pare să aibe o întoarcere a investiţiei foarte încurajatoare.

Cat valoreaza reclamele pe Antena3?

About Măriuţa Mihai Dan
Numele meu este Dan şi sunt programator PHP Am început acest blog în februarie 2012 împreuna cu verişoara mea Mădă, care acum este în America. Scopul a fost să cunoaştem oameni noi, să gasim alte persoane care împărtăşesc aceleaşi idei cu noi. Încerc să aduc cât mai mulţi editori pe PunctulTău şi să cresc traficul pe care îl avem. În prezent avem aproximativ 250 vizitatori/zi şi numărul este în creştere. Mă găsiti pe Facebook cu numele meu, pe twitter: mariutamihaidan, iar daca vreţi să intraţi in reţeaua mea de Linkedin username-ul este mariutamihaidan. Vă aştept!

Leave a comment

Your email address will not be published.

*