Review site Betit.ro

Betit este un site relativ nou creat, de nişă generală, care tratează subiecte pe diferite domenii. În general subiectele trate pe blog sunt din domeniul tehnologiei, ştiinţei, muzicii, dar şi a divertismentului. Adminul blogului, postează aproape în fiecare zi articole noi de bună calitate, not-spammy, care te fac să navighezi şi pe articolele anterioare.

Despre admin
Mă cunosc cu adminul Betit ocazional. Prima noastră întâlnire virtuală a fost acum aproximativ un an, pe o reţea de întâlniri între adminii de bloguri. Sub numele de Maryan, autorul articolelor de pe Betit, ţine legătura şi cu alţi bloggeri, fiind foarte flexibil în a schimba link-uri, într-un mod agreat de motoarele de căutare.
Maryan se autocitează astfel:

Mă numesc Ciobanu Marian şi sunt născut în toamna anului 1997, prima mea experienţă de tip blogging a fost în 2012 când am înfiinţat Fără Plictiseală, un site care avea pe zi în jur de 50 de persoane unice, dar nu mi-a ajuns şi am creat un site pe un subdomeniu gratuit numit Betit.

Maryan publică ocazional şi concursuri pe Betit, unde vizitatorii pot câştiga diferite premii. M-am înscris şi eu de câteva ori la unele concursuri, dar nu am reuşit să câştig încă nimic. O să mai încerc! Probabil că atunci când o sa câştig, o să public un articol dedicat acestei bucurii!

Vă recomand să intraţi când aveţi timp, pe Betit, un site care vă va ţine de plictiseala cel puţin o ora pe zi!

About Măriuţa Mihai Dan
Numele meu este Dan şi sunt programator PHP Am început acest blog în februarie 2012 împreuna cu verişoara mea Mădă, care acum este în America. Scopul a fost să cunoaştem oameni noi, să gasim alte persoane care împărtăşesc aceleaşi idei cu noi. Încerc să aduc cât mai mulţi editori pe PunctulTău şi să cresc traficul pe care îl avem. În prezent avem aproximativ 250 vizitatori/zi şi numărul este în creştere. Mă găsiti pe Facebook cu numele meu, pe twitter: mariutamihaidan, iar daca vreţi să intraţi in reţeaua mea de Linkedin username-ul este mariutamihaidan. Vă aştept!

1 Comment on Review site Betit.ro

  1. iti multumesc pentru review!

Leave a comment

Your email address will not be published.

*