Web Design / Programare PHP / Piatra Neamt

Web Design Piatra Neamt

Contactează-mă! 0745399958

Mulţi citesc acest blog, dar nu mulţi ştiu ca sunt şi programator, în afară de blogger. Bloggingul este o pasiune, deşi la început am facut punctultau.ro în euforia „banilor pe net”, care s-a demonstrat a fi o dezamăgire. Dacă vreţi să vă faceţi bloguri cu dorinţa de a face bani, o să vă dau tot în acest articol informaţii tehnice care să va puna pofta-n cui (dar mai jos..)

Acuuuum, să revenim la subiectul articolului, de ceva timp am decis să învăţ programare la un nivel mai avansat şi la recomandarea unui prieten din Piatra Neamţ, care locuieşte la Bucureşti, cu pseudonimul AndreiX sau neneaX şi care lucrează cu un amic din Anglia. Anul trecut am stat în Bucureşti, unde am încercat să învăţ de la zero HTML/CSS, PHP dar si JAVASCRIPT/Jquery, aşa că acum pot spune că ştiu destul de bine PHP, dar sunt bun si la client-side (JAVASCRIPT/Jquery, HTML/CSS). Cu AndreiX sper ca voi lucra pe termen lung la proiecte mari, care la un moment dat sa se transforme in produse pe care le vom vinde în colaborare. Asta este şi scopul meu pe termen lung: să creez produse eficiente, de calitate, pentru cerinţele clienţilor, cât mai ieftine.

Ca şi experienţă am lucrat la Class Media din Piatra Neamţ, dar nu am fost programator propriu-zis, ci am lucrat mai mult cu administratoare de conţinut (WordPress, Joomla, Drupal, OpenCart). În acelaşi timp am lucrat şi în relaţia cu clientii sau manager de proiect. La Class Media am lucrat aproximativ un an jumătate.

Am mai lucrat ca operator data-entry pentru OkapiStudio din Bucureşti (o firmă multinaţională care are contracte de prestări servicii în toată lumea). La OkapiStudio am lucrat pentru mai mulţi clienţi, ca şi operator de content (îmbogaţirea bazelor de date cu conţinut) etc..

În prezent sunt pe punctul de a deveni PFA, dar voi avea o strânsă colaborare cu ClassMedia şi Emard Consulting la care administrator este un bun prieten şi coleg de muncă, Mihai Ardeleanu, pentru care am lucrat câteva ore şi pentru care sper că voi lucra pe termen lung în viitor. Nu vreau în niciun fel să pun presiune sau să intru în concurenţă cu firmele de web design sau programatorii din Piatra Neamţ. Cred ca noi ar trebui să fim uniţi şi să lucrăm cât mai transparent, astfel creând competitivitate pe plan internaţional, unde se plăteşte mai bine şi se poate lucra şi de acasa.

Tarifele mele pentru realizare site web:

Probabil că aţi rulat toată pagina asta, doar pentru tarife… aşa că voi face o listă în mare, a tarifelor pentru programare.

 • Site prezentare WordPress / Static  =  150Euro
 • Site vânzări + administrare                 =  de la 350Euro în funcţie de complexitate
 • Pagina Facebook + Administrare     = 100RON + 35RON/lună

Pentru alte servicii care nu sunt trecute mai sus, consultanţă sau mentenanţă mai mare de 20 de minute, tariful este de 12$/ora.

Oricum, vă recomand să mă contactaţi la 0745399958 pentru mai multe detalii! 

__________________________________________________

Dacă citiţi acest articol şi mă cunoaşteţi, nu îmi trimiteţi niciodata cereri asemănătoare cu cele de mai jos:

 • Salut Dan, am nevoie de un site cât mai ieftin şi rapid, sa fie optimizat pentru Google… Îţi dau 40 de lei şi vreau să fie gata maine la ora 11 dimineaţa….
 • Am lucrat cu cineva de la altă firmă, am dat mulţi bani şi mi-au făcut site-ul praf.. aşa ca îţi dau ţie o bere la pet, ca să îl repari…
 • Nu ştiu ce texte să pun în site, nu am poze, nu am nimic… fă site-ul şi îţi zic eu după aia dacă arată bine!
 • Vreau un site identic cu acesta…. „un site”..
 • Fă site-ul întâi şi te voi plăti când primesc banii din altă parte…

Toate aceste cereri vor sfârşi cu un răspuns negativ din partea mea… mai degrabă vă las să vă duceţi la concurenţă decât să pierd timpul pe oferte care nu dau rezultate… Nu de alta, dar v-aş face să pierdeţi timp preţios…

____________________________________________________

Informaţiile de ordin tehnic pentru amatorii de blogging…
1. Pe PunctulTău acum sunt aproape 300 de articole, la care am stat în medie o oră să le compun, fără să mă forţez prea tare cu SEO sau schimb de linkuri sau alte minuni… Deci, puneţi 3000 de ore lucrate la conţinut…
2. Banii proveniţi de pe reclame AdSense pentru un blog în limba română sunt aproximativ de 0,05Euro/click. Un clic se obţine la 150 de vizitatori (maxim 100 la expunere agresivă a reclamelor Adsense). Vă spun din experienţă! Am avut Adsense!
3. PunctulTău are 300 de articole (care sunt originale, nu junk-content, verificabile cu Copyscape), iar la 300 de articole are aproximativ 100 de vizitatori/zi (vezi widgetul din sidebar).

Deci din reclame Adsense Punctultau ar obtine aproximativ 1-2 Euro/lună.
Chiar dacă aţi apela la alţi provideri de reclame tot nu veţi obţine mai mult de 50Euro/lună pe tot site-ul… Deci gandiţi-vă de doua ori atunci când vreţi să faceţi bani din blogging…

UPDATE  – FEBRUARIE 2015

Anul trecut am lucrat pentru Wild Media, o firma din Constanta. Am invatat, am facut si modificat module de Prestashop. Per total cred ca am lucrat 3 luni pentru Wild Media, dar perioada s-a intins pe mai mult de 6 luni. M-am ocupat doar de partea de back-end la doua site-uri mari de vanzari de haine din Danemarca, care vand in toata Europa (poppyrose.dk).

Tot anul trecut am luat un alt proiect, care acum este in lucru si pe care trebuie sa il termin in cateva saptamani. Este vorba despre un site de tenis care face clasamentele jucatorilor in functie de rezultatele din turneele de pe site. Site-ul se numeste „Liga de tenis„. Proiectul este dezvoltat in totalitate de mine si pe front-end si pe back-end. Data estimata de livrare a proiectului este 10 martie, iar lansarea oficiala va fi in luna aprilie.

UPDATE  – MARTIE 2015

De curand am închiriat un studio în Piatra Neamţ, împreună cu Mihai şi vom lucra proiectele de la acest studio. Am luat această decizie pentru a colabora mai bine şi pentru a crea eventuale produse. Personal, aş vrea sa încep un produs personal, pe care să îl termin până la sfarşitul anului. Este vorba despre un site de anunţuri care îi va ajuta pe cei care doresc să se angajeze în străinătate să o facă mai repede, mai eficient şi mai transparent (mai multe detalii în viitorul apropiat). Cred că facturarea şi contractele vor fi făcute prin firma lui Mihai.

About Măriuţa Mihai Dan
Numele meu este Dan şi sunt programator PHP Am început acest blog în februarie 2012 împreuna cu verişoara mea Mădă, care acum este în America. Scopul a fost să cunoaştem oameni noi, să gasim alte persoane care împărtăşesc aceleaşi idei cu noi. Încerc să aduc cât mai mulţi editori pe PunctulTău şi să cresc traficul pe care îl avem. În prezent avem aproximativ 250 vizitatori/zi şi numărul este în creştere. Mă găsiti pe Facebook cu numele meu, pe twitter: mariutamihaidan, iar daca vreţi să intraţi in reţeaua mea de Linkedin username-ul este mariutamihaidan. Vă aştept!

9 Comments on Web Design / Programare PHP / Piatra Neamt

 1. Buna ziua
  Caut sa fac un site de anunturi si vreau sa fie o firma din Piatra Neamt, deoarece eu locuiesc in acest oras si sunt mai aproape. Siteul de anunturi ar trebui sa fie doar pentru Piatra Neamt si sa ia anunturi din ziarul Realitatea, Monitorul si alte ziare din orasul nostru.
  Credeti ca putem face o aplicatie care sa cuprinda aceste siteuri de anunturi si cat costa?
  Pe mai tarziu as dori un alt site static la care sa imi recomandati dumneavoastra un template sau sa imi aleg eu. Siteul respectiv ar trebui sa fie de prezentare pentru un concurs care va avea loc in 2016.

 2. Ma puteti contacta la mariutamihaidan@gmail.com pentru mai multe detalii.
  La prima vedere un astfel de site de anunturi care va prelua manual anunturile din ziarul Realitatea, Monitorul si altele ar costa in jur de 500 de euro. Timpul de executie, implementare template si alte detalii tehnice, ar fi undeva la trei saptamani. La acest site vor lucra mai multe persoane specializate pe templating, design, implementare si back-end.
  Va voi trimite o oferta la adresa de email din comentariu.
  Va multumesc,

 3. Buna Mihai. Cat costa un sait de prezentare pentru o firma care comercializeaza produse de papetarie. Trebuie neaparat sa ma interesez si am timp doua luni, in care ar trebui si executat. Acest sait trebuie sa fie simplu, dar ar avea cateva sute de pagini, organizate pe categorii de produse. Ar trebui sa aibe seo integrat si sa fie optimizat pentru google. Nu vor fi reclame, ci doar produsele si atat. Eventual o pagina de contact.

 4. Sarut mana, Cristina!
  In conditiile in care dumneavoastra adaugati produsele pe site, costul acestui site va fi undeva la 200 de euro, deoarece este de prezentare, fara prea multe parti integrante. Timpul de executie este undeva la 2 saptamani. Cu toate astea, nu ma pot apuca de site decat dupa 20 iunie.
  Va trimit imediat o oferta.

 5. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta pe Facebook, Twitter (mariutamihaidan), sau pe mail la mariutamihaidan(@)gmail.com
  – site-uri de prezentare WordPress, Joomla, Drupal etc.
  – site-uri de anunturi
  – site-uri de promovare a unor produse, campanii, concursuri, evenimente etc..
  – campanii AdWords, campanii Facebook, anunturi
  – consultanta Adsense, advertoriale,
  – logo, bannere, modificari poze, sedinte foto
  – web design profesional
  – reparare buguri, intretinere site
  – hosting (colaborare cu Class Media)
  – Promovare servicii si produse
  – SEO, optimizare PR, articole, cautare de site-uri unde se pot adauga backlink-uri, retea de backlinking etc..
  – web design industrial, promovare firma in alte limbi decat cea romana,
  – site-uri dinamice in WordPress

  Execut si proiecte pro-bono in interes public, in limita timpului liber!

  Consultanta este gratuita in limita a 20minute.
  Aceasta oferta este valabil in principal pentru Piatra Neamt, dar putem lucra si de la distanta pentru proiecte mai mari.
  PS: Nu lucrez singur! Am multi prieteni care se pricep la design, care lucreaza la Class Media si alte firme. In principiu proiectele le fac impreuna cu ei.
  Va multumesc!

 6. Potential Client // 2014/12/19 at 5:45 pm // Răspunde

  Buna ziua, Dan
  Am citit cu atentie articolul tau si as dori un site de e-commerce pentru intreg judetul Neamt, unde clientii sa poata cumpara produse direct de pe net. Am un retailer care imi furnizeaza aceste produse si am condici intregi cu informatii si preturi.
  Te ocupi si de administrare sau doar de crearea siteului?
  Daca da, cam cat ar ajunge mentenenta pe luna?

  • Buna ziua,
   Imi pare rau ca va raspund atat de greu.
   Lasati-mi numarul dumneavoastra de telefon la mariutamihaidan (a) gmail.com
   In principiu site-ul dumneavoastra ar trebui sa fie fie gata in doua saptamani, iar costul de mententanta ar fi direct proportional cu numarul de produse administrate. Nu imi dau seama exact acum cate produse aveti de administrat si nici de traficul care va fi pe site.
   Ca si design, am un prieten designer, (Florin G.) care se ocupa cu template-ingul si chestiile de branding.

 7. Un serviciu SEO / SEM?
  Am un site facut de mai demult si as vrea sa il imbunatatesc.
  Am facut niste cereri de oferta in jur si cam sunt probleme cu descrierele meta, etc…

 8. Perfect!
  Trimiteti-mi un mail şi vă voi trimite oferta personalizată pentru SEO / SEM.
  În prezent programul este foarte încărcat. Cred că abia după 20 martie ne vom apuca de treabă, dar o ofertă vă pot trimite. Dacă doriti servicii complete puteţi specifica asta în mailul dumneavoastră.

1 Trackbacks & Pingbacks

 1. Programator ieftin si de calitate.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*