Pulsul pietei de publicitate in Bucuresti

Pulsul pietei de publicitate in Bucuresti

Logoprint Florin Furdui

Logoprint Florin Furdui

Pulsul pietei de advertising si web in Piatra Neamt este foarte slab. Aproape ca pacientul este in stop cardiac de cativa ani buni! Doar cei care au prins radacini dinainte de criza ar putea spune ca plutesc cat de cat in aceasta lume a marketingului publicitar.
Este si cazul prietenului meu Florin Furdui, care s-a nascut in Piatra Neamt, dar care de cativa ani buni, desfasoara activitati de publicitate stradala, pliante si fel si fel de minuni dintr-acestea in Bucuresti. Florin si-a deschis o serie de site-uri prin care isi promoveaza afacerea. Nu le stiu exact numarul, dar sunt vreo 10, dintre care Logosigns, Sisteme de Expunere, etc..

Relatia mea cu Florin, in afara faptului ca suntem prieteni, a fost si profesionala; am lucrat cu acesta aproape doi ani la o agentie imobiliara din Piatra Neamt, OK Imobiliare se chema, dar nu mai intru in detalii ca sa nu va plictisesc. Pot sa zic ca de acolo a aparut gustul banilor, a riscului nebun, cel putin in cazul meu.
Florin a inceput foarte rapid o firma de publicitate in Bucuresti, prin 2009 cand si-a luat inima-n dinti si a investit de unul singur in aparatura specializata pe publicitate si imprimare de foarte buna calitate. La un moment dat vanzarile firmei mergeau foarte bine.

Dupa ce criza financiara a inceput, piata a cernut de la sine firmele slabe de publicitate si doar cei mai buni au rezistat. Florin are si acum cativa angajati si un portofoliu consistent de clienti: de la firme de stat, notari publici, pana la mall-uri etc..

Florin este un model de tanar intreprinzator, care a riscat mult intr-un moment economic favorabil si a castigat mult! Oricum, nu as recomanda cuiva sa isi deschida o firma de publicitate in urmatorii ani. Pur si simplu ar da faliment!

In cazul in care sunteti interesat de vreo cerere-oferta de-a lui Florin puteti gasi mai multe informatii pe cartea acestuia de vizita(care nu e oficiala, dar este in semnatura mailurilor acestuia), dar si pe pagina de Facebook.
___________

www.LogoPrint.ro – tipografie/ atelier productie outdoor: casete luminoase, litere volumetrice / print digital: pliante, carti de vizita, afise
www.AgendePromotionale.ro – servicii complete de personalizare / import agende Italia / tipar offset calendare
www.Personalizare-Obiecte.ro – import obiecte promotionale / serigrafie / tampografie / timbru sec / folio/ gravura computerizata
www.Personalizare-Tricouri.ro – textile personalizate / termotransfer / sublimare / transfer de serigrafie
www.Personalizare-Sepci.ro – sepci personalizate
www.DistribuimPliante.ro – distributie de pliante stradala, cutii postale, centre comerciale
www.Casete-FirmeLuminoase.ro – firme luminoase
LogoPrint ®- este marca inregistrata

____________

Ca sa ma scuz…
Acest articol l-am scris fara sa fi primit niciun avantaj direct sau indirect din partea lui Florin! Articolele de pe PunctulTau nu sunt de vanzare si comunitatea PunctulTau isi rezerva dreptul de a scrie orice fel de articol.
Daca vreti sa deveniti autor pe PunctulTau trimiteti-ne un mail la punctultau@gmail.com

About Măriuţa Mihai Dan
Numele meu este Dan şi sunt programator PHP Am început acest blog în februarie 2012 împreuna cu verişoara mea Mădă, care acum este în America. Scopul a fost să cunoaştem oameni noi, să gasim alte persoane care împărtăşesc aceleaşi idei cu noi. Încerc să aduc cât mai mulţi editori pe PunctulTău şi să cresc traficul pe care îl avem. În prezent avem aproximativ 250 vizitatori/zi şi numărul este în creştere. Mă găsiti pe Facebook cu numele meu, pe twitter: mariutamihaidan, iar daca vreţi să intraţi in reţeaua mea de Linkedin username-ul este mariutamihaidan. Vă aştept!

1 Comment on Pulsul pietei de publicitate in Bucuresti

  1. Intr-adevar doar firmele care au stiut de la inceput ce inseamna sa faci publicitate si au investit in asta au rezistat si vor rezista presiunilor pietii. Cei care au aparut ca ciupercile dupa ploaie si habar nu au ce inseamna sa faci publicitate au zilele numarate pe aceasta piata.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*