Şi eu cu cine votez?

Eu cu cine votez?

Eu cu cine votez?

Hai că n-am mai scris demult timp un articol, aşa că am zis să mai şterg praful si pe aici… voi cu cine votaţi?
Observ că este o campanie destul de agresivă spre a susţine pe cei de la PSD, uneori chiar şi fără voinţa poporului, după părerea mea.
PDL, PMP, PNŢ, PP-DD cam trag chiulul.. ori fac clipuleţe penibile pe care orişicât ai fi de dreapta parcă nu îţi vine să îi crezi, aşa că revine laitmotivul articolului… „voi cu cine votaţi” sau mai bine „eu cu cine votez?!”, ca să ma dau că sunt şi om de cultură…

Mă surprinde din ce în ce mai mult PNL-ul şi în special Crin Antonescu. Deşi de mult timp am scris pe blog de catastrofa ce a reprezentat USL-ul, acum parcă respir uşurat. Crin Antonescu îi atacă din ce în ce mai mult pe PSD-işti, încercând să purifice dreapta, cred că are şi timp să reuşească. Adie un aer a alegerile prezidentiale si parlamentare din 2004… PSD era la putere ca şi acum, dreapta era distrusă, dar cu toate astea ca prin minune, a născut Alianta DA PNL-PD, care după părerea mea a fost cea mai liberală guvernare pur de dreapta pe care România a avut-o de la revoluţie incoace. Nu iau în calcul guvernarile Boc, care pentru mine au fost guvernari de dreapta cu compromis socialist, chiar daca au fost destul de eficiente.

Oare este timp de o coagulare a dreptei?
Sincer, nu m-ar deranja.. Îl vad pe Antonescu cu Băsescu, văd PDL-PNL-PNTCD-PMP guvernând.. asta e un vis totusi..
Nu aş vrea să îl văd pe Ponta prea departe de-acum. Sunt ataţia PSD-işti de calibru mai mare… nu zic că ar fi Geoană, dar nu cred că e Văcăroiu, Năstase şi nici Radu Mazăre… Cred că PSD poate încă să reînvie un socialism modern, că ce fac acum e doar o politică „scapă cine poate”.

Probabil că prietenii mei PSD-işti o să sară cu pareri şi de accea vă şi provoc…
Aştept parerile voastre aici pe blog sau pe widgetul cu comentarii de Facebook.

Mă interesează dacă sunteti de stânga sau de dreapta şi cu cine votaţi si de ce?

About Măriuţa Mihai Dan
Numele meu este Dan şi sunt programator PHP Am început acest blog în februarie 2012 împreuna cu verişoara mea Mădă, care acum este în America. Scopul a fost să cunoaştem oameni noi, să gasim alte persoane care împărtăşesc aceleaşi idei cu noi. Încerc să aduc cât mai mulţi editori pe PunctulTău şi să cresc traficul pe care îl avem. În prezent avem aproximativ 250 vizitatori/zi şi numărul este în creştere. Mă găsiti pe Facebook cu numele meu, pe twitter: mariutamihaidan, iar daca vreţi să intraţi in reţeaua mea de Linkedin username-ul este mariutamihaidan. Vă aştept!

1 Comment on Şi eu cu cine votez?

  1. Eu votez PMP la alegerile europarlamentare. Cred ca pot duce mai departe ce a construit Traian Basescu si ca Elena Udrea este un lider de partid foarte bun.
    Daca nu a reusit sa castige presedintia PDL mai demult timp, asta nu inseamna ca nu o poate lua de la zero cu PMP.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*