Reclama la avort – O tânără îşi spune povestea

Reclama la avort – O tânără îşi spune povestea
O tânără a postat o parte din scena în care era în mijlocul unei operaţii de avort, ca mai apoi să posteze toată povestea pe Youtube. Aceasta spunea în descrierea filmuleţului că o femeie din trei are sau o să aibe un avort in timpul vieţii sale.
Filmul mi se pare cu atât mai tragic cu cât informarea este total incompletă şi viciată. Judecând după persoanele care văd acest filmuleţ, care după părerea mea este o reclamă la avort, aş spune că majoritatea sunt femei sau tinere care se gândesc să facă avort şi care acum au un motiv în plus să îl şi facă…

Un site de informare anti-avort în care se explică clar care sunt consecinţele avortului şi ce se întâmplă cu fătul este avort.ro

…. Nu vă lăsaţi înşelate! Avortul nu este soluţia! Infomaţi-vă serios asupra tuturor consecinţelor avortului şi sfătuiţi-vă cu femei care au mai făcut avort. Nu vă lăsaţi copleşite de situaţie indiferent care ar fi aceasta. Dacă Dumnezeu a pus sufletul în copilul din pântecele vostru, El vă poate scoate din valurile mării, oricît de mare ar fi furtuna. Trebuie doar să îi cereţi ajutorul, iar aceasta nu vă costă nimic…

Mai multe aici

O tanara avorteaza si apoi isi posteaza povestea pe Youtube

O tanara avorteaza si apoi isi posteaza povestea pe Youtube


În aproape două luni de când a postat filmuleţul, aceasta a avut deja 660k accesări-vizualizări, din care 2000 Likes si 7500 Dislikes. Asta spune totul…

Toată traducerea descrierii filmuleţului…

Aceasta este povestea mea. Aceasta este DOAR povestea mea. Nu pretind că este ceva mai mult sau mai puţin. Nu vorbesc în numele tuturor celor care sunt în această situaţie sensibilă şi respect părerile tuturor atâta timp cât nu îi forţează pe ceilalţi în niciun fel.

Am nădejdea că cineva cândva, va vedea acest acest filmuleţ, iar acesta îi va oferi îndrumare, putere, susţinere sau orice altceva ce va fi de folos în acel moment- Vreau să îi spun acelei persoane că nu este singură. Să faci un avort nu te face o persoana mai rea, o femeie mai rea, o mama mai rea. A avea un avort nu te face vinovat. Este doar un pas în povestea ta reproductivă. Nu eşti singură. Sunt aici cu tine. Suntem cu toţii aici pentru tine.

VĂ ROG SĂ DAŢI ACEST VIDEOCLIP MAI DEPARTE. Vă rog să mă ajutati să trimit acest filmuleţ în toate colţurile internetului. O femeie din trei a avut sau o să aibe un avort în cursul vieţii reproducătoare. Acest filmuleţ este pentru noi toate.

About Măriuţa Mihai Dan
Numele meu este Dan şi sunt programator PHP Am început acest blog în februarie 2012 împreuna cu verişoara mea Mădă, care acum este în America. Scopul a fost să cunoaştem oameni noi, să gasim alte persoane care împărtăşesc aceleaşi idei cu noi. Încerc să aduc cât mai mulţi editori pe PunctulTău şi să cresc traficul pe care îl avem. În prezent avem aproximativ 250 vizitatori/zi şi numărul este în creştere. Mă găsiti pe Facebook cu numele meu, pe twitter: mariutamihaidan, iar daca vreţi să intraţi in reţeaua mea de Linkedin username-ul este mariutamihaidan. Vă aştept!

2 Comments on Reclama la avort – O tânără îşi spune povestea

  1. Oribil.
    Incetul cu incetul apare moralizarea avortului.
    Eu nu cred ca o fata care face avort nu sufera. Pana si aceasta din filmulet sufera.
    Avortul este si va fi in viitor cauza principala a depopularii, dupa homosexualitate si desfranari.

  2. Campaniile acestea pro-avort sunt concertate de catre cei care vor sa faca rau intregii lumi. Desigur, toata lumea face prostii, dar incercam sa ne mentinem intr-o limita a bunului simt. Aceste persoane care recomanda avortul ca o eventuala solutie desfranare mi se par jalnice.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Despre Eurovision si altele...

Leave a comment

Your email address will not be published.

*