Despre Eurovision si altele…

Despre Eurovision si altele…
În ultimele zile s-au întamplat unele lucruri care ne duc încetul cu încetul spre Sodoma şi Gomora sau un potop. În primul rând, după cum ştiti prea bine, Austria a câştigat Eurovision cu ajutorul voturilor comunitaţii europene de homosexuali prin Conchita Wurst – Rise Like a Phoenix, o melodie cu puternice implicaţii sexuale.
Prin titlul melodiei ,”Rise Like a Phoenix” (română – Răsari ca un Phoenix) şi prin vestimentaţie autorul încurajează indirect homosexualitatea.

Ar mai fi ceva. Nu ştiu dacă aţi observat o poză în care Andreea Bălan foloseşte însemnul 666 cu ajutorul mâinii stangi asupra unor copii care încearcă să construiasca o inimă cu ajutorul ambelor mâini.

Andreea Balan foloseste insemnul 666 asupra unor copii

Andreea Balan folosind insemnul 666 asupra unor copii

Un alt lucru m-a mai impresionat foarte mult. O tânără îşi prezintă propriul avort şi postează secvenţele pe Youtube. Articolul îl găsiţi aici

Nu ştiu dumneavoastră ce părere aveţi, dar eu cred că încetul cu încetul, sfârşitul lumii va veni, deoarece Dumnezeu nu tolerează homosexualitatea şi nici crimele de copii nenăscuţi.
Dumnezeu să ne ierte!

About Măriuţa Mihai Dan
Numele meu este Dan şi sunt programator PHP Am început acest blog în februarie 2012 împreuna cu verişoara mea Mădă, care acum este în America. Scopul a fost să cunoaştem oameni noi, să gasim alte persoane care împărtăşesc aceleaşi idei cu noi. Încerc să aduc cât mai mulţi editori pe PunctulTău şi să cresc traficul pe care îl avem. În prezent avem aproximativ 250 vizitatori/zi şi numărul este în creştere. Mă găsiti pe Facebook cu numele meu, pe twitter: mariutamihaidan, iar daca vreţi să intraţi in reţeaua mea de Linkedin username-ul este mariutamihaidan. Vă aştept!

1 Comment on Despre Eurovision si altele…

  1. Chiar nu observasem semnul 666 pe care l-a facut Andreea Balan. Probabil a fost unul spontan, genul celor facute de Michael Jackson.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*