Review betit.ro

itwin logo

itwin logo

De curand s-a lansat betit.ro, un site cu articole din IT, cum sa faci bani pe net, stiri despre securitatea cibernetica, videoturoriale si tutoriale simple.
Autorul acestui site, Marian Ciobanu, deja este membru activ al netului, avand experienta bloggingului din site-ul anterior, info-general.net, site caruia i-am facut de asemenea un review anul trecut. La un moment dat parca castigasem si un concurs pe Info General.
Desi Marian este destul de tanar, avand 17 ani, uneori scrie articole cu mult mai interesante decat cele pe care le gasiti pe acest blog. Va recomand sa cititi articolele lui, care sunt foarte bine documentate.
Site-ul este foarte bine aerisit si usor de folosit. Poate ar mai trebui sa mai puna niste widgeturi prin footerul site-ului, dar in rest totul e perfect. Functionalitatile social networking sunt foarte accesibile.
Site-ul se incarca in 1,5s ceea ce este foarte bine pentru SEO, iar serverul este in Romania, avand o lantenta perfecta pentru vizitatorii uzuali.
Desi are PR0, cred ca Marian va reusi la urmatoarea reindexare de PR sa urce cel putin la 3, macar ca are acum un link de pe Punctultau cu PR3 :D
Va recomand sa urmariti si sa trimiteti mai departe linkuri de pe site-ul lui Marian, care este un tanar blogger ce merita incurajat sa isi continue pasiunea (pentru ca in final asta ramane bloggingul – o pasiune.. ca bani nu face nimeni din asta).

2 Comments on Review betit.ro

Leave a comment

Your email address will not be published.

*