Cacealmaua „Vorbeste liber” de la TVR

monica macovei tariceanuCacealmaua „Vorbeste liber” de la TVR
Cică începem de luni.. cu o dezamăgire totală. Emisiunea „Vorbeşte liber” de pe TVR trebuia sa aibe ca invitaţi pe Monica Macovei si Călin Popescu Tăriceanu, dar acesta din urmă nu a mai venit, din motive personale..

În schimb, ca un joc de uzură tipul „şah la Monica”, în platou a apărut o purtătoare de cuvânt şi anume deputata Graţiela Gavrilescu, de care nu am auzit niciodată şi care nu a menţinut nivelul de inteligenţă şi dialog nici măcar la jumătate faţă de domna Monica Macovei..

Am postat pe pagina personală de Facebook si pe pagina TVR..

Pentru faptul ca TVR a permis ca in locul lui Tariceanu in confruntarea cu Monica Macovei, sa vina un purtator de cuvant steril, fara argumente pertinente politic, cred ca emisiunea „Vorbeste liber” a devenit o cacealma…
Rusine moderatorului pentru viclenie!

Păcat că încă mai trebuie să ducem jocurile astea. Prin 2005-2006 credeam că Tăriceanu era omul care putea să coaguleze şi să inspire dreapta din România. Din păcate din ce în ce mai multe persoane din jurul meu cred că stânga si dreapta politică sunt niste utopii şi că în România acestea nu se pot pune in practică…

Rămân cu credinţa că dreapta se poate instaura deplin în România, iar cei care nu au reuşit măcar să plece…

Monica Macovei declara astăzi..

În această seară, la TVR 1 trebuia să aibă loc o dezbatere electorală între mine și Călin Popescu Tăriceanu. Participarea a fost stabilită prin tragere la sorți.

TVR m-a anunțat că domnul Tăriceanu refuză să participe la dezbatere și își va trimite purtătorul de cuvânt. Am solicitat postului public de televiziune să fie lăsat scaunul liber dacă nu vine domnul Tăriceanu, pentru că oamenii vor vota candidații, și nu purtătorii noștri de cuvânt.

În plus, temele majore despre care doresc să vorbesc cu domnul Tăriceanu, sau cu moderatorul TVR dacă dânsul nu participă, sunt: independența justiției, lupta anticorupție, politica externă și siguranța națională. Aceste teme se regăsesc între prerogativele Președintelui României, și nu putem accepta ca dezbaterea publică să fie parazitată de teme care nu țin de profilul unui candidat la Președinție.

Refuzul domnului Tăriceanu de a participa la dezbaterea cu mine de la TVR este un afront la adresa românilor și o dovadă în plus că acesta nu face decât jocul PSD. Nici Victor Ponta nu a avut curaj să participe la o dezbatere și și-a trimis un reprezentant.

Îi solicit pe această cale domnului Tariceanu să aibă curaj și să vină la o dezbatere deschisă cu mine, la TVR, pe teme de interes pentru români și care intră în prerogativele Președintelui României.

Este o sfidare la adresa tuturor românilor ca un candidat să își trimită un reprezentant să vorbească despre temele lui la dezbaterile electorale de la Televiziunea publică, și așa reduse ca număr.

Cum vor putea candidați ca Tăriceanu ori Ponta să reprezinte interesele României, dacă ajung președinți, când ei fug de o dezbatere televizată?

rusine Tariceanu

rusine Tariceanu

About Măriuţa Mihai Dan
Numele meu este Dan şi sunt programator PHP Am început acest blog în februarie 2012 împreuna cu verişoara mea Mădă, care acum este în America. Scopul a fost să cunoaştem oameni noi, să gasim alte persoane care împărtăşesc aceleaşi idei cu noi. Încerc să aduc cât mai mulţi editori pe PunctulTău şi să cresc traficul pe care îl avem. În prezent avem aproximativ 250 vizitatori/zi şi numărul este în creştere. Mă găsiti pe Facebook cu numele meu, pe twitter: mariutamihaidan, iar daca vreţi să intraţi in reţeaua mea de Linkedin username-ul este mariutamihaidan. Vă aştept!

Leave a comment

Your email address will not be published.

*