Adevărata societate civilă – Mihai Ţuburlui

Mihai Ţuburlui

Mihai Ţuburlui

Îl cunosc pe domnul Mihai Ţuburlui din 2012. Pe atunci vroiam să îmi deschid o mică afacere în creşterea albinelor. Cautând pe net, am găsit câteva anunţuri cu stupi de vânzare pe la 100 RON bucata foarte rentabili pe care domnul Ţuburlui îi comercializa la acea vreme.

Întâmplător, astăzi pe la ora 12:55 în dreptul BCR îl văd pe domnul Ţuburlui pe bicicletă cu steagul României şi îmi zic în mintea mea că dacă mă duc la Prefectură o să ajungă şi dânsul foarte curând. Numai bine.. cât mi-am parcat maşina îl şi auzeam pe domnul Ţuburlui protestând la adresa tovarăşilor.

După ce a terminat protestul, m-am dus la domnul Ţuburlui şi am intrat în vorbă cu acesta. Are o minte foarte deschisă, este o persoană sinceră şi chiar vrea să schimbe ceva în ţara asta. Chiar dacă nu sunt neapărat de acord cu doctrina politică pe care acesta o promovează, putin spre extrema legionară a dreptei politice, aş ieşi oricând la o cafea cu dânsul deoarece şi eu sunt împotriva comuniştilor acoperiţi şi împotriva statului poliţienesc care este instaurat în România, chiar dacă doar la nivel declarativ.

Mihai Ţuburlui – ediţia 74 Prefectura Neamţ

Spun că domnul Ţuburlui reprezintă la acest moment adevărata societate civilă la nivel local pentru că acesta spune ce spun foarte multi în soaptă, dar cu portavoce. Nu cred că ar trebui amendat, iar faptul că se întamplă asta, pentru mine reprezintă încă o suprimare a protestului democratic.
Domnul Ţuburlui nu a adus coctailuri Molotov sau vreun AK47, ci o portavoce.

Eu subscriu la tot ce declară în faţa prefecturii domnul Ţuburlui şi mi se pare că până acum are un mesaj pertinent si care merită băgat în seamă. Nu sunt de acord cu textele de pe tricou şi cu cele de pe afisele electorale care sunt date cu spray negru, dar cred că acestea nu ar fi fost necesare dacă cineva ar fi ascultat cu adevărat ce spune domnul Ţuburlui…

Am fost şi citat de domnul Ţuburlui pe pagina acestuia de Facebook

Un prieten de pe feisbuc, dupa ce m-a filmat cu telefonul mobil, se apropie de mine:
“D-le Tuburlui, am claxonat in trafic dupa d-voastra! V-am vazut cu bicicleta. De cand vreau sa va intalnesc! De ce nu va faceti un partid?”
Eu:
Fugi bre de aici! Si cei care termina stiinte politice, cu ce sa se ocupe? Eu sunt aici cu gargara, ca la asta ma pricep.
Intre timp se apropie jandarmul:
“D-le Tuburlui, va rog sa prezentati C.I. la control!”
Am scormonit prin toate buzunarele, am dat peste el si l-am inmanat.
Jandarmul a intrat in cladire. A revenit dupa vreo 5 minute timp in care am mai palavragit cu prietenul meu.

Pentru cei care nu cunosc activitatea de protest din ultimile luni pe care domnul Ţuburlui o desfăşoară, puteţi accesa blogul acestuia aici

About Măriuţa Mihai Dan
Numele meu este Dan şi sunt programator PHP Am început acest blog în februarie 2012 împreuna cu verişoara mea Mădă, care acum este în America. Scopul a fost să cunoaştem oameni noi, să gasim alte persoane care împărtăşesc aceleaşi idei cu noi. Încerc să aduc cât mai mulţi editori pe PunctulTău şi să cresc traficul pe care îl avem. În prezent avem aproximativ 250 vizitatori/zi şi numărul este în creştere. Mă găsiti pe Facebook cu numele meu, pe twitter: mariutamihaidan, iar daca vreţi să intraţi in reţeaua mea de Linkedin username-ul este mariutamihaidan. Vă aştept!

Leave a comment

Your email address will not be published.

*